9. sınıf için MacBook Air M3 alınır mı?

Evet haklısınız bende MacBook'ya da Windows bir bilgisayar arasında kalmıştım.

Şu anlık iPad öneririm hem daha ucuz hem aynı işi görüyor bir de Apple Arcade alırsın keyfinden geçilmez. Oyun vesaire çok sarıyor

Evet orası öyle yani M3 ya da Windows bir bilgisayar düşünmüştüm hangisi olabilir diye arada kaldım.

Size 8 ile 11 bin TL arasında sadece işlemci barındıran laptop yeter bence oyun için kullanacaksanız GameGaraj gibi yerlerde güzel hazır sistemler var.

9. sınıf bir lise öğrencisiyim daha önce hiç MacBook almadım ve şu anki bilgisayarımda Ryzen 3 AMD Radeon Graphics var. Alınır mı?
Ben olsam 9. sınıfta almazdım.

m2'de işimi görür değil mi
Diğer arkadaşların dediği gibi; sadece telefon bile yeterli olacaktır. Şarj süresi ve verimlilik açısından Macbook gerçekten çok güzel bir seçenek. Fakat ben yazılımla uğraşırım, bilgisayara çeşit çeşit dosyalar indiririm diyorsanız Windows daha mantıklı olacaktır. Ayrıca Laptop'u bir yerlere götürme gibi bir zorunluluğunuz yoksa masaüstü daha mantıklı olacaktır.

Ben olsam 9. sınıfta almazdım.
yani haklısınız ben biraz uçuk bir hedef belirlemiş olabilirim okul için ve ara sıra oyun oynayabileceğim bir bilgisayar arıyorum

okul için ve ara sıra oyun oynayabileceğim bir bilgisayar arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…