9. Sınıf için tavsiye

336277

Hectopat
Merhabalar ben 9. Sınıfa geçtim ve ilk gün için aşırı heyecanlıyım şimdiden. Lisenin farklı bir ortam olmasının farkındayım, ne ile ilgili olursa olsun bana tavsiye verebilirsiniz.

Tek diyebileceğim şeyler şunlardır. Derslere günlük çalış çünkü Anadolu lisesinde okuyorsanız sınav haftası her güne 2 sınav düşüyor ve cidden beyni yoruyor sınavdan çıkıp bir diğerine girmek. Bir de ne olursa olsun verilen tüm ödevleri yapıp derse katılımda bulunun konuşmayın hepsi sözlüde ekten ve kurtarıcı olabiliyorlar.
Heyecan ilk haftadan sonra geçiyor zaten iyi kötü bir arkadaş ortamı olmuş oluyor.

Derslerine çalış ki öğretmenlerin gözdesi olasın. Ayrıca ilgi alanın ne ise onunla uğraş. Mesela ben bilgisayar ve yazılımla aram iyidir bu yüzden bizim okulun akıllı tahtaları benden sorulurdu. Bir kere BT hocasıyla beraber tahtalara format atmıştık mesela.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı