Yağız Xeyz Femtopat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #1 Liseye yeni geçtim yayınlar hakkında hiçbir fikrim yok. Basit-orta-zor olarak sınıflandırıp önerebileceğiniz yayın evleri ve kitaplar var mı?
Liseye yeni geçtim yayınlar hakkında hiçbir fikrim yok. Basit-orta-zor olarak sınıflandırıp önerebileceğiniz yayın evleri ve kitaplar var mı?
Gokhan Bird Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 1.065 Çözümler 3 21 Eylül 2024 #2 Miray yayınları ile başlamanızı tavsiye ederim sonrasında üçdörtbeş
6 651016 Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 915 Çözümler 3 21 Eylül 2024 #3 Yağız Xeyz dedi: Liseye yeni geçtim yayınlar hakkında hiçbir fikrim yok. Basit-orta-zor olarak sınıflandırıp önerebileceğiniz yayın evleri ve kitaplar var mı? Genişletmek için tıkla... 9. sınıf için test kitabı 9.sınıf için test kitabı alacağım. Temelim yeterli düzeyde. Çok zor olmayan ama basitte olmayan bir kitap olursa iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum. www.technopat.net Yine de almana gerek yok hocaların zaten 1'er kaynak aldırıcaktır oda 9.sınıf için yeterde artar.
Yağız Xeyz dedi: Liseye yeni geçtim yayınlar hakkında hiçbir fikrim yok. Basit-orta-zor olarak sınıflandırıp önerebileceğiniz yayın evleri ve kitaplar var mı? Genişletmek için tıkla... 9. sınıf için test kitabı 9.sınıf için test kitabı alacağım. Temelim yeterli düzeyde. Çok zor olmayan ama basitte olmayan bir kitap olursa iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum. www.technopat.net Yine de almana gerek yok hocaların zaten 1'er kaynak aldırıcaktır oda 9.sınıf için yeterde artar.
Yağız Xeyz Femtopat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #4 Gokhan Bird dedi: Miray yayınları ile başlamanızı tavsiye ederim sonrasında ÜçDörtBeş. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler şu an elimde Bilgi Sarmal var bu yayın hakkında bilginiz var mı diğer kitapları da çözülür mü?
Gokhan Bird dedi: Miray yayınları ile başlamanızı tavsiye ederim sonrasında ÜçDörtBeş. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler şu an elimde Bilgi Sarmal var bu yayın hakkında bilginiz var mı diğer kitapları da çözülür mü?
Gölge Hayalet Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 651 21 Eylül 2024 #5 Bilgi sarmal. Zor algısı var ama değil.
1xSpace Hectopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 289 Çözümler 1 21 Eylül 2024 #6 Yağız Xeyz dedi: Teşekkürler şu an elimde Bilgi Sarmal var bu yayın hakkında bilginiz var mı diğer kitapları da çözülür mü? Genişletmek için tıkla... Birgi Sarmal orta derece bir yayındır. Seviyeni bilmeden kitap önermek doğru olmaz.
Yağız Xeyz dedi: Teşekkürler şu an elimde Bilgi Sarmal var bu yayın hakkında bilginiz var mı diğer kitapları da çözülür mü? Genişletmek için tıkla... Birgi Sarmal orta derece bir yayındır. Seviyeni bilmeden kitap önermek doğru olmaz.
Yağız Xeyz Femtopat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #7 1xSpace dedi: Birgi sarmal orta derece bir yayındır. Seviyeni bilmeden kitap önermek doğru olmaz. Genişletmek için tıkla... Çözdüm biraz da çok zorlanmadım yani orta düzeyde geldi bana da.
1xSpace dedi: Birgi sarmal orta derece bir yayındır. Seviyeni bilmeden kitap önermek doğru olmaz. Genişletmek için tıkla... Çözdüm biraz da çok zorlanmadım yani orta düzeyde geldi bana da.
1xSpace Hectopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 289 Çözümler 1 21 Eylül 2024 #8 Yağız Xeyz dedi: Çözdüm biraz da çok zorlanmadım yani orta düzeyde geldi bana da. Genişletmek için tıkla... 9. sınıfsın fazla takmana gerek yok, 345 çözersen yeterli olur matematik için.
Yağız Xeyz dedi: Çözdüm biraz da çok zorlanmadım yani orta düzeyde geldi bana da. Genişletmek için tıkla... 9. sınıfsın fazla takmana gerek yok, 345 çözersen yeterli olur matematik için.
Yağız Xeyz Femtopat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #9 1xSpace dedi: 9. sınıfsın fazla takmana gerek yok, 345 çözersen yeterli olur matematik için. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
1xSpace dedi: 9. sınıfsın fazla takmana gerek yok, 345 çözersen yeterli olur matematik için. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
K kitapsız Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #10 boşverin 9. sınıfta ney testi bambasit konular zaten hocanızı iyi dinleyin yeter tekrar yapın birde