NayaX Decapat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 256 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #1 9.sınıf için test kitabı alacağım. Temelim yeterli düzeyde. Çok zor olmayan ama basitte olmayan bir kitap olursa iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum.
9.sınıf için test kitabı alacağım. Temelim yeterli düzeyde. Çok zor olmayan ama basitte olmayan bir kitap olursa iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum.
Sentron Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 911 Makaleler 1 7 Şubat 2024 #2 NayaX dedi: 9.sınıf için test kitabı alacağım. Temelim yeterli düzeyde. Çok zor olmayan ama basitte olmayan bir kitap olursa iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Miray yayınları ve karekök. Basitten zora doğru gidiyor.
NayaX dedi: 9.sınıf için test kitabı alacağım. Temelim yeterli düzeyde. Çok zor olmayan ama basitte olmayan bir kitap olursa iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Miray yayınları ve karekök. Basitten zora doğru gidiyor.
unsatisfied0 Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 590 Çözümler 2 7 Şubat 2024 #3 Üç Dört Beş yayınları temel olanı.
Sentron Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 911 Makaleler 1 7 Şubat 2024 #5 648976 dedi: Bilgi Sarmal'ı bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bilgi Sarmal orta-zor seviye arkadaş yeterli seviyede iyi olduğunu söyledi.
648976 dedi: Bilgi Sarmal'ı bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bilgi Sarmal orta-zor seviye arkadaş yeterli seviyede iyi olduğunu söyledi.