ceemm Picopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #1 Online ders sürecinde ek takviye almak için YouTube'ye yöneldim. Ancak hangi kanalı izleyeceğimi bilemiyorum. Sizin önerileriniz varsa yazabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2021
Online ders sürecinde ek takviye almak için YouTube'ye yöneldim. Ancak hangi kanalı izleyeceğimi bilemiyorum. Sizin önerileriniz varsa yazabilir misiniz?
Reis_Ndombele Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 616 Çözümler 1 25 Nisan 2021 #2 Matematik İçin: Rehber Matematik Fizik için: Fizikle Barış Kimya için: Benim Hocam(Görkem Şahin). Bu 3 ders için bunları tavsiye edebilirim.
Matematik İçin: Rehber Matematik Fizik için: Fizikle Barış Kimya için: Benim Hocam(Görkem Şahin). Bu 3 ders için bunları tavsiye edebilirim.
4 401146 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.981 Çözümler 1 25 Nisan 2021 #3 Herkes paragöz olmuş, tavsiyem YUSUF ve Tonguç dışındaki konu anlatımı yapan herkes.(Kitap tanıtıp, uygulama reklamı yapan görürsen izlemeyi bırak)
Herkes paragöz olmuş, tavsiyem YUSUF ve Tonguç dışındaki konu anlatımı yapan herkes.(Kitap tanıtıp, uygulama reklamı yapan görürsen izlemeyi bırak)
CanK26 Kilopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.458 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #4 Matematik için Rehber Matematik. Fizik için Umut Öncül. Biyoloji için Selin Hoca. Kimya için kimya adası. İngilizce için bilgim yok çünkü İngilizceye kendim çalışıyorum. Almanca için Frau Genç ile Almanca. Tarih için bilgim yok hocamız bize kendisi video atıyor. Coğrafya için Coğrafyanın kodları. Edebiyat için ise Hocalara Geldik.
Matematik için Rehber Matematik. Fizik için Umut Öncül. Biyoloji için Selin Hoca. Kimya için kimya adası. İngilizce için bilgim yok çünkü İngilizceye kendim çalışıyorum. Almanca için Frau Genç ile Almanca. Tarih için bilgim yok hocamız bize kendisi video atıyor. Coğrafya için Coğrafyanın kodları. Edebiyat için ise Hocalara Geldik.
Semihself Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 195 Çözümler 1 25 Nisan 2021 #5 Hocalara Geldik. Rehber Matematik. Kimya Adası.