9. sınıf için YouTube kanal önerisi

Zephyros

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, 9. sınıfa geçeceğim hangi dersleri işleyeceğimizi bile tam bilmiyorum YKS odaklı YouTube kanalları bildiğiniz varsa paylaşabilir misiniz?

@sanes hocam sizsiz eğitim konusu olmaz :D

Dostum 11.sınıfa geçtim ben. 9 ve 10.sınıfta ders çalışmak en saçma şey bence. Dersler asla zor değil sadece son gün çalışıp(maksimum 3-4 saat) 2 senede 85 ortalama getirdim. Ha benim OBP hedefim daha yüksek diyorsan tabii çalışabilirsin ama bence çalışmaman daha mantıklı. Çünkü iyi sıralama istiyorsan 11'den çalışmaya başlaman lazım bu yeterli olacaktır. 9 ve 10'un git keyfini çıkar.

Matematik için partikül matematik.
Coğrafya için coğrafyanın kodları

Ben fazla youtubedan hocalı konu tekrarı izlemiyordum. Genellikle defter veya kitaptan çalışıyordum. İzlediğim kanallar ise bunlar.

Genel olarak Tonguç önermem ama, şu sıralar kitap reklamı yapmaktan pek iş yapamıyorlar.
"Evet arkadaşlar, konuya başlamadan önce Ultra Mega Zor Soru Bankası kitabımızdan 55. testi çözüyoruz. Bitti mi? Bitmedi? Çıkmayacak Konular İçin Notlar'dan da çalışmayı unutmuyoruz. Şimdi neredeyse herkesin yaptığı online eğitim paketimizi de kesinlikle alın!"
O hala var galiba hocam.

Genel olarak Tonguç önermem ama, şu sıralar kitap reklamı yapmaktan pek iş yapamıyorlar.
"Evet arkadaşlar, konuya başlamadan önce Ultra Mega Zor Soru Bankası kitabımızdan 55. testi çözüyoruz. Bitti mi? Bitmedi? Çıkmayacak Konular İçin Notlar'dan da çalışmayı unutmuyoruz. Şimdi neredeyse herkesin yaptığı online eğitim paketimizi de kesinlikle alın!"
Yeminle aynısı olmuş hocam. Tonguç lisede izlenmez. Ortaokul için ideal.

Merhaba, 9. sınıfa geçeceğim hangi dersleri işleyeceğimizi bile tam bilmiyorum YKS odaklı YouTube kanalları bildiğiniz varsa paylaşabilir misiniz?

@sanes hocam sizsiz eğitim konusu olmaz :D

Matematik için Eyüp Boncuk (kanalın adı Eyüp B.) Veya Mert Hoca ben ikisini de izliyordum ama Eyüp B. hoca en iyisi, biyoloji için Selin Hoca veya Dr. Biyoloji, Coğrafya için Coğrafya'nın Kodları, geometri için Kenan Kara veya Eyüp B, Fizik için Fizikle Barış veya Fizikinito, Kimya için Benim Hocam, Türkçe için Rüştü Hoca.

Tarih ve Felsefeye kendim çalışıyordum pek net kanal öneremeyeceğim ama Benim Hocam'a bakabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı