Phandios Centipat Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 75 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2024 #1 9. sınıf için YouTube ders kanalı önerisi yapabilecek var mı?
YunusXkvrckX Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 372 30 Eylül 2024 #2 Phandios dedi: 9. sınıf için YouTube ders kanalı önerisi yapabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Hangi dersi istiyorsan yaz bir sürü kanal var hepsine bak hangisini seversen izle işte benim sevdiğimi sen sevmeyebilirsin.
Phandios dedi: 9. sınıf için YouTube ders kanalı önerisi yapabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Hangi dersi istiyorsan yaz bir sürü kanal var hepsine bak hangisini seversen izle işte benim sevdiğimi sen sevmeyebilirsin.
Phandios Centipat Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 75 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2024 #3 YunusXkvrckX dedi: Hangi dersi istiyorsan yaz bir sürü kanal var hepsine bak hangisini seversen izle işte benim sevdiğimi sen sevmeyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Mümkün olursa biyoloji matematik fizik kimya edebiyat Almanca İngilizce.
YunusXkvrckX dedi: Hangi dersi istiyorsan yaz bir sürü kanal var hepsine bak hangisini seversen izle işte benim sevdiğimi sen sevmeyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Mümkün olursa biyoloji matematik fizik kimya edebiyat Almanca İngilizce.
4 485936 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 2.548 Çözümler 4 30 Eylül 2024 #4 Matematik için rehber matematik kesinlikle. 5 belki 10 bile alabileceğim matematik sınavına 8-9 saat çalışarak rehber matematik ile 95 almıştım.
Matematik için rehber matematik kesinlikle. 5 belki 10 bile alabileceğim matematik sınavına 8-9 saat çalışarak rehber matematik ile 95 almıştım.