9. sınıf ilk sınavlarda not düşüklüğü normal midir?

Unknowise

Decapat
Matematikten 65 aldım dün de edebiyat çok kötü geçmişti fen lisesinde yatilı kalıyorum. Yüzde 8 dilimle gelmiştim. LGS de son 2 iki ay çalışmıştım matematigede edebiyata son gün çalıştım biraz normal mi düşük notlar?

Matematikten 65 aldım dün de edebiyat çok kötü geçmişti fen lisesinde yatilı kalıyorum. Yüzde 8 dilimle gelmiştim. LGS de son 2 iki ay çalışmıştım matematigede edebiyata son gün çalıştım biraz normal mi düşük notlar?

Benim de böyleydi ama ileride kafanı vurmamak için düzenli çalışman lazım.

OBP'yi çok fazla etkiler mi? Diğer sınavlarda düzeltsem mesrla 90 ortalama iyi mi?

Yks'de en az 30 bin yapmak istiyorum
Çok sıkı derslerine asılman lazım bilirsin ki her sene müfredat değişiyor ve sınav süreci lise boyunca senin adına zorlu geçebilir hedeflerin doğrultusunda ilerlemeye bak :)

Ortalamayı 90-95 yapar mıyız hocam bu hafta sonu çok fena çalışacağım.
Sizin bilgi kapasitenize ve yeteneğinize bağlı hocam umarım başarabilirsiniz canınızı sıkmayın.

Lise ortaokul gibi değil. Ders sayısı, ders yoğunluğu, ders içeriği biraz daha zor. 9. sınıf ilk dönem ilk sınavlarda bir tokat yemen normal. Biraz daha çalışmak, gerekirse farklı çalışmak lazım.

Düşük alman gayet normal ama düşük almaya devam etmeni tavsiye etmiyorum. OBP için diğer sınavlari çok iyi yapman gerek. Diğer edebiyat ve matematik yazılılarin iyi geçer ise istediğin 90 civarı notlara ulaşabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı