Matematikten 65 aldım dün de edebiyat çok kötü geçmişti fen lisesinde yatilı kalıyorum. Yüzde 8 dilimle gelmiştim. LGS de son 2 iki ay çalışmıştım matematigede edebiyata son gün çalıştım biraz normal mi düşük notlar?
OBP'yi çok fazla etkiler mi? Diğer sınavlarda düzeltsem mesrla 90 ortalama iyi mi?Benim de böyleydi ama ileride kafanı vurmamak için düzenli çalışman lazım.
Çok sıkı derslerine asılman lazım bilirsin ki her sene müfredat değişiyor ve sınav süreci lise boyunca senin adına zorlu geçebilir hedeflerin doğrultusunda ilerlemeye bakOBP'yi çok fazla etkiler mi? Diğer sınavlarda düzeltsem mesrla 90 ortalama iyi mi?
Yks'de en az 30 bin yapmak istiyorum
Ortalamayı 90-95 yapar mıyız hocam bu hafta sonu çok fena çalışacağım.Çok sıkı derslerine asılman lazım bilirsin ki her sene müfredat değişiyor ve sınav süreci lise boyunca senin adına zorlu geçebilir hedeflerin doğrultusunda ilerlemeye bak
Sizin bilgi kapasitenize ve yeteneğinize bağlı hocam umarım başarabilirsiniz canınızı sıkmayın.Ortalamayı 90-95 yapar mıyız hocam bu hafta sonu çok fena çalışacağım.
Matematikten 65 aldım dün de edebiyat çok kötü geçmişti fen lisesinde yatilı kalıyorum. Yüzde 8 dilimle gelmiştim. LGS de son 2 iki ay çalışmıştım matematigede edebiyata son gün çalıştım biraz normal mi düşük notlar?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.