Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.349 Çözümler 11 30 Ekim 2022 #1 Liseye yeni geçtim yarın İngilizce sınavımız var her okulda listening, speaking oluyor mu?
Unti Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 1.545 Çözümler 7 30 Ekim 2022 #2 Ousia dedi: Liseye yeni geçtim yarın İngilizce sınavımız var her okulda listening, speaking oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Bizde yaptılar hocam sizin hocanız yapar mı bilmiyorum.
Ousia dedi: Liseye yeni geçtim yarın İngilizce sınavımız var her okulda listening, speaking oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Bizde yaptılar hocam sizin hocanız yapar mı bilmiyorum.
Ciritica Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.451 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #3 Ousia dedi: Liseye yeni geçtim yarın İngilizce sınavımız var her okulda listening, speaking oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Bizde oluyor ama sınavdan sonra yapılıyor 80 puan sınav üzerinden sınavdan son 20 puanlık listening oluyor kolay ama.
Ousia dedi: Liseye yeni geçtim yarın İngilizce sınavımız var her okulda listening, speaking oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Bizde oluyor ama sınavdan sonra yapılıyor 80 puan sınav üzerinden sınavdan son 20 puanlık listening oluyor kolay ama.
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 30 Ekim 2022 #4 Ciritica dedi: Bizde oluyor ama sınavdan sonra yapılıyor 80 puan sınav üzerinden sınavdan son 20 puanlık listening oluyor kolay ama. Genişletmek için tıkla... Hopörlörden gelen ses telsiz gibi değilse kolay olur .
Ciritica dedi: Bizde oluyor ama sınavdan sonra yapılıyor 80 puan sınav üzerinden sınavdan son 20 puanlık listening oluyor kolay ama. Genişletmek için tıkla... Hopörlörden gelen ses telsiz gibi değilse kolay olur .
Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.349 Çözümler 11 30 Ekim 2022 #5 YamukAdam dedi: Hoparlörden gelen ses telsiz gibi değilse kolay olur. Genişletmek için tıkla... Evet ya akıllı tahtadan ses çok kötü geliyor umarım hocanın kendisi konuşur eğer olacaksa.
YamukAdam dedi: Hoparlörden gelen ses telsiz gibi değilse kolay olur. Genişletmek için tıkla... Evet ya akıllı tahtadan ses çok kötü geliyor umarım hocanın kendisi konuşur eğer olacaksa.
Qbi_1 Centipat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #6 Ousia dedi: Liseye yeni geçtim yarın İngilizce sınavımız var her okulda listening, speaking oluyor mu? Genişletmek için tıkla... 9.sınıfken listening olmuştuk hocam, şu an 10.sınıfım ikisi de var.
Ousia dedi: Liseye yeni geçtim yarın İngilizce sınavımız var her okulda listening, speaking oluyor mu? Genişletmek için tıkla... 9.sınıfken listening olmuştuk hocam, şu an 10.sınıfım ikisi de var.
Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.349 Çözümler 11 30 Ekim 2022 #7 Qbi_1 dedi: 9.sınıfken listening olmuştuk hocam, şu an 10.sınıfım ikisi de var. Genişletmek için tıkla... Listening yine iyi de speaking zor.
Qbi_1 dedi: 9.sınıfken listening olmuştuk hocam, şu an 10.sınıfım ikisi de var. Genişletmek için tıkla... Listening yine iyi de speaking zor.
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.435 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ekim 2022 #8 Ousia dedi: Liseye yeni geçtim yarın İngilizce sınavımız var her okulda listening, speaking oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocaya sormayı denediniz mi?
Ousia dedi: Liseye yeni geçtim yarın İngilizce sınavımız var her okulda listening, speaking oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocaya sormayı denediniz mi?
Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.349 Çözümler 11 30 Ekim 2022 #9 Katy Perry dedi: Hocaya sormayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hoca 2 haftadır okula gelmiyor ki evde tonguç izleyerek yapabilirim anca sınavı.
Katy Perry dedi: Hocaya sormayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hoca 2 haftadır okula gelmiyor ki evde tonguç izleyerek yapabilirim anca sınavı.
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.435 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ekim 2022 #10 Ousia dedi: Hoca 2 haftadır okula gelmiyor ki evde tonguç izleyerek yapabilirim anca sınavı. Genişletmek için tıkla... Lisede Tonguç izlemek büyük bir hata. Alternatif kanallara yönel. Tonguç ilkokul seviyesi anlatıyor resmen. Orda anlatanların gerçekten lise hocası olduğu da şüpheli. Temel anlatıp geçiyor. İlkokul çocuğu bile anlar
Ousia dedi: Hoca 2 haftadır okula gelmiyor ki evde tonguç izleyerek yapabilirim anca sınavı. Genişletmek için tıkla... Lisede Tonguç izlemek büyük bir hata. Alternatif kanallara yönel. Tonguç ilkokul seviyesi anlatıyor resmen. Orda anlatanların gerçekten lise hocası olduğu da şüpheli. Temel anlatıp geçiyor. İlkokul çocuğu bile anlar