9. sınıf kaynak önerisi

Yally0509

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, bu yıl 9.sınıf oldum. Matematik fizik kimya edebiyat biyoloji kitabı kaynak önerir misiniz orta veya zor olabilir. Teşekkür ederim.

Hocam kimse yazmamış diye yazıyorum, bende 9'a geçtim de acele etmemenizi öneririm. Okul açılınca hocalar illa bir şeyler söyler.

Hocalar aldırıyor ama ben şu an 10'a geçtim önerilerim şunlardır;

Ben fen lisesinde okuduğum için öncelikle her dersten çap fen lisesi ve palme fen lisesi tercih ettim gerçekten güzel soruları var.

Bilgi sarmalında her kaynağı güzeldi başlangıç seviyesi için ideal.

Acil matematik çok güzel bir kitaptı onu da tavsiye ederim.

Bizim okulda hocaların kaynak tavsiyesi yapması yasaktı sizde de aynı şey geçerli olabilir hocalarınızı bu konuda da sıkboğaz etmeyin.
Yok kendim çok sormuyorum. Eğer söylerlerse diye bekledim. Söylemezlerse alacağım başka bir şeyler.

Yok kendim çok sormuyorum. Eğer söylerlerse diye bekledim. Söylemezlerse alacağım başka bir şeyler.
YouTube üzerinden kaynak paylaşan kişiler var onları izleyebilirsiniz. Onun haricinde başarılı öğrencilerin tavsiye ettiği kaynaklar önceliğiniz olsun. Kolay-orta-zor kaynakların hepsinden de bulundurun.

Henüz erken şuan yapman gereken tek şey League of Legends oynamak.
LOL oynamak başlı başına gereksiz ve büyük bir hata olmasına rağmen üstüne üstlük liseye yeni geçen birisi bu oyuna bağımlı olursa onun için iyi olmayacaktır. Kendini sıksın demiyorum başka oyunlar isterse oynanılabilir.

Hocam işin esprisi tabi, ama 9.sınıfa yeni geçen birinin önceliği kaynak önerisi istemek yerine bir kız arkadaş ve iyi bir arkadaş grubu bulmak olmalı şahsi fikrim.

Bizim okulda hocaların kaynak tavsiyesi yapması yasaktı sizde de aynı şey geçerli olabilir hocalarınızı bu konuda da sıkboğaz etmeyin.
Evet ek kaynak aldırılması yasak ama tavsiye verebilirler. Sadece sınıfta MEB kitabı haricinde bir şey çözdürmeleri yasak.

Herkese merhaba, bu yıl 9.sınıf oldum. Matematik fizik kimya edebiyat biyoloji kitabı kaynak önerir misiniz orta veya zor olabilir. Teşekkür ederim.

Hocam kaynağı bilmem ama benden size bir tavsiye, 9 10 da hayatınızın keyfini çıkarın çok olayları kasmayın. Ama okul derslerini asla ihmal etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…