L Luna1057 Centipat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 323 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ocak 2024 #1 Bir kaç kanal buldum, sizin de önerebileceğiniz var mıdır?
Lord Fry Femtopat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #3 Görkem şahin dışı dinlemiyorum diyeyim.
4 403377 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 3.500 Çözümler 5 2 Ocak 2024 #4 Görkem şahin. Tek düzgün anlatan insandır.
L Luna1057 Centipat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 323 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ocak 2024 #5 Dediğiniz kanala baktım. Yazınca Benim Hocam diye bir kanal çıkıyor tıkladığımda öne çıkanlarda Benim Hocam Lise diye bir kanal var o mu?
Dediğiniz kanala baktım. Yazınca Benim Hocam diye bir kanal çıkıyor tıkladığımda öne çıkanlarda Benim Hocam Lise diye bir kanal var o mu?
Sparkyy Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.560 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #6 Luna1057 dedi: Bir kaç kanal buldum, sizin de önerebileceğiniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ben şuan Meschemy Kimya izliyorum.
Luna1057 dedi: Bir kaç kanal buldum, sizin de önerebileceğiniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ben şuan Meschemy Kimya izliyorum.
L Luna1057 Centipat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 323 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ocak 2024 #7 Sparkyy dedi: Ben şuan Meschemy Kimya izliyorum. Genişletmek için tıkla... Ona da bakmıştım. İyiydi ama farklı kanallardan izlemek istiyorum hepsinde farklı sorular olduğu içn. Sadece sınav öncesi tekrar yapacağım.
Sparkyy dedi: Ben şuan Meschemy Kimya izliyorum. Genişletmek için tıkla... Ona da bakmıştım. İyiydi ama farklı kanallardan izlemek istiyorum hepsinde farklı sorular olduğu içn. Sadece sınav öncesi tekrar yapacağım.
Lord Fry Femtopat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #8 Luna1057 dedi: Dediğiniz kanala baktım. Yazınca benim hocam diye bir kanal çıkıyor tıkladığımda öne çıkanlarda benim hocam lise diye bir kanal var o mu? Genişletmek için tıkla... Görkem şahin o kanal üzerinden ders anlatıyor. İstediğin konu anlatımı bulmak için konuyu yaz görkem şahin yaz çıkar. İyi dersler.
Luna1057 dedi: Dediğiniz kanala baktım. Yazınca benim hocam diye bir kanal çıkıyor tıkladığımda öne çıkanlarda benim hocam lise diye bir kanal var o mu? Genişletmek için tıkla... Görkem şahin o kanal üzerinden ders anlatıyor. İstediğin konu anlatımı bulmak için konuyu yaz görkem şahin yaz çıkar. İyi dersler.
L Luna1057 Centipat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 323 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ocak 2024 #9 Lord Fry dedi: Görkem şahin o kanal üzerinden ders anlatıyor. İstediğin konu anlatımı bulmak için konuyu yaz görkem şahin yaz çıkar. İyi dersler. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Lord Fry dedi: Görkem şahin o kanal üzerinden ders anlatıyor. İstediğin konu anlatımı bulmak için konuyu yaz görkem şahin yaz çıkar. İyi dersler. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.