9. sınıf kolay mı?

darkpassanger

Picopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
9. sınıfın matematiğine baktım ve bazı soruları gözümle çözebildim. Diğer dersler de acayip kolay geldi. Sanki 8. sınıfın devamı gibi. Çevremdeki herkes 9. sınıfı abartıp duruyor. Bu kadar abartılmasının sebebi ne?

Hangi konudan bir soruyu gözünle çözdün? Konuya ve sorunun zorluk seviyesine göre değişir tabii ki. Ben sana 12.sınıftan da gözünle çözeceğin soru gösterebilirim istersen. Ben %1,5 içindeki bir lisede okudum ve 9.sınıfın ilk sınav haftası ağlatmıştı. 50-60'lar havada uçuşunca tüm sınıf şoka girmiştik. Sonra öyle olmadı tabii toparladık fakat dersleri takan biriyseniz ve düzenli çalışmıyorsanız ilk dönem tribale sokar sizi .

Gözünü korkutmak istemem ama ortaokulda çalışmadan sınavlardan yüksek notlar alabiliyorsan, lisede sakın çalışmamak gibi bir hata yapma. Büyük ihtimalle notların düşer.

Bu geçen sene gecilen yeni müfredatta özellikle sözele ağırlık vermişler. Ögretmenle birebir sohbet ön planda. Ayrica 9larin sinavina baktiğimda benim(10. sinifim) sorularimla aşırı benzerdi.

Sebebi yok. Gayet de basit bu arada her ders. Çalışan için de çalışmayan için de kolay. Dersi dinlemek sınavdan 2-3 gün önceden çalışmak yeterli.

Hocam ortaokul ortalamam 99 idi hem düzenli çalışıyorum kolay göründüğünü söylemem calismayacagim anlamına gelmiyor.

Hocam ortaokul ortalamam 99 idi hem düzenli çalışıyorum kolay göründüğünü söylemem calismayacagim anlamına gelmiyor.

İlk konular biraz daha kolay oluyor reis ama abartılacak çok da bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…