9. sınıf kolay mı?

2 defa 9. sınıfı okuyan biri olarak söyleyeyim bu sene 10. sınıf olacağım, abartılması yeni müfredat bir tık karışık onceki konulardan bir tık çıkmışlar veya birbirine karıştırmışlar diyebilirim. Onun dışında okuduğum 2 sene içerisindede müfredat değişti 2 müfredat gördüm. Sadece biraz karışmış diyebilirim. Onun dışında derslere zor diyebileceğim bir yer yok sadece düzgün dinleyip sınavada ufak tefek hazırlanırsan 9. sınıf pek abartılacak bir sınıf değil. Ben 2 sefer farklı konular gördüğüm için ben ve hocalara değişik geliyor (önceki konulara ve anlatımlarla kıyaslanırsa). Bu yüzden abartılıyor.

Ana dolu lisesine gidip kalmış birisi olarak söyliyim ödevlerini ve projelerini yap geçmeme ihtimalin yok sınavlardan önemli şeyler bunlar.

Ana dolu lisesine gidip kalmış birisi olarak söyliyim ödevlerini ve projelerini yap geçmeme ihtimalin yok sınavlardan önemli şeyler bunlar.
Ben hiç çalışmadım İngilizcem aşırı iyidir mesela iki not 100 ben dinden kaldığım için geçemedim tabi hocalarında yardımı oldu ödevde yapmadım hiç kalmam normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…