9. sınıf konularına hakim değilim

Rennes

Centipat
Yer
Allah'ın bile unuttuğu yer Esenyurt
Daha fazla  
Meslek
Öğreenci ama Genel Cerrah olacak
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben bu sene 10.sınıfa geçmiş bulunmaktayım. Lakin sizin yardımınıza ihtiyacım var. 9.sınıfta hem yaşadığım hastalıklar ve aksaklıklar, hem de COVID-19 sebebi ile okulların kapatılması yüzünden 9. sınıf konularını hiç anlayamadım. Ben de buna müteakip 9.sınıf konularını tekrar etmek istiyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Bu arada günlük 10 saate ders çalışabilirim ama okul açılınca bu süre 7 saate düşecek o yüzden tavsiyelerinizi ona göre verirseniz sevinirim. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Tonguç'un 8'den 9'a hazırlık kampı var. Ben de bu sene 8'e geçtim. Hem temelden hem de güzel anlatıyor.
Tonguç sevmiyorum çok çocuksu ve ders çok bölünüyor. Ben şaka olmasın demiyorum ama sınırı olmalı Tonguç'ta ders sürekli bölünüyor.

Tonguç sevmiyorum çok çocuksu ve ders çok bölünüyor. Ben şaka olmasın demiyorum ama sınırı olmalı Tonguç'ta ders sürekli bölünüyor.
Haklısın. Müfredat aynı mı bilmiyorum fakat geçen seneden kalan onlarca 9. sınıf full tekrar videoları var. Onları izleyebilirsin, geçen sene tuttuğun derslerin defterlerini baştan sona okuyabilirsin.

Haklısın. Müfredat aynı mı bilmiyorum fakat geçen seneden kalan onlarca 9. sınıf full tekrar videoları var. Onları izleyebilirsin, geçen sene tuttuğun derslerin defterlerini baştan sona okuyabilirsin.
Bakalım artık halledecez bir şekilde. İnşallah yumurta kapıya dayandığı da aldığım önlem işe yarar.
Zaten 2.dönemden sormayacaklar büyük ihtimalle ilk dönemide youtube gibi yerlerden çalışabilirsin.
Öyle bir şey yapmaları imkansız gibi bir şey.

Sen yine iyisin. Ben liseyi bitirdim, üniversite sınavında barajı geçemedim. Türkçe hariç bir dersi bilmiyorum. Önümüzdeki sene 2. kez gireceğim.

Son düzenleme:
Sen yine iyisin. Ben liseyi bitirdim, üniversite sınavında barajı geçemedim. Türkçe hariç bir dersi bilmiyorum. Önümüzdeki sene 2. kere gireceğim.
İlk önce tevekkül ondan sonra nasip kısmet. Ben 9.sınıfta hasta olmadığım zaman 14 saatim okul ve ders ile geçiyor.

Hocam 10 saat ders nasıl çalışıyorsun sen? :D Hadi onu anladık diyelim, okul zamanı nasıl 7 saat ders çalışıyorsun? Benim okuldan eve gelip yemeğimi felan yemem saat öğleden sonra 5'i buluyordu. Hiç aralıksız çalışsan -ki mümkün değil- saat 12'ye kadar ders mi çalışıyorsun? Hadi ara verdin, gece nasıl uyuyorsun sen hacı? 🤣

Öncelikle şunu söylemeliyim ki 9. sınıfı tekrar edecem diye 10. sınıfı tam oturtmadan geçerseniz iki seneden de bir şey anlamazsınız. İkinci olaraksa, ders çalışmaya bu kadar büyük vakit ayırabilmenizi takdir ediyorum fakat hem verim alamazsınız hem de ileride çok sıkılırsınız. Kanal tavsiyesi olarak Fizik için fiziklebaris öneririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı