9. sınıf lise 1. emsal puan düşer mi?

EMİR37

Kilopat
Makaleler
33
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Şu an fen lisesindeyim ve başka bir okula gitmek istiyorum fakat gitmek istediğim okulu 1-2 puan ile kaçırıyorum. bu okulun puanı ileride 1. ve 2. dönemlerde veya 10. sınıfta düşer mi?

Dostum aynı durum ifl'yi 0.300 ile kaçırdım çok kötü bir durum 5 kişilik boş kontenjan da var çok dua et benim bende senin için gerekirse müdürle konuş bir şekilde düşer

Dostum aynı durum ifl'yi 0.300 ile kaçırdım çok kötü bir durum 5 kişilik boş kontenjan da var çok dua et benim bende senin için gerekirse müdürle konuş bir şekilde düşer
müdürün puanlı liseler için hiçbir yetkisi yok. fen lisesinden yol nedeni ile farklı bir yere geçmek istedim olmadı.

müdürün puanlı liseler için hiçbir yetkisi yok. fen lisesinden yol nedeni ile farklı bir yere geçmek istedim olmadı.
Dolayli yoldan var kanka emsal puanı meb den izin alarak oynayabilir müdür sonuçta okula öğrenciyi okul alıyor MEB değil

Dolayli yoldan var kanka emsal puanı meb den izin alarak oynayabilir müdür sonuçta okula öğrenciyi okul alıyor MEB değil
İşte ama Yine de MEB izin verirse aldığı için söyledim.

Dostum aynı durum Ifl'yi 0.300 ile kaçırdım çok kötü bir durum 5 kişilik boş kontenjan da var çok dua et benim bende senin için gerekirse müdürle konuş bir şekilde düşer

Hocam deneyin. Ben 3 kere tercihlerde 3 kere de nakil olarak denedim 6. da girdim. Denemekten zarar gelmez.

İşte ama Yine de MEB izin verirse aldığı için söyledim.
Ya ifl ye en yakın lise çaloglu ki onunda tabani 484 yabi ifl emsal puanı tam benim puana düşürse bile arasındaki en yakın liseyle 3.8 ouan fark olacak

O zaman 10. sınıfta notları yükseltip denesin. Geç olsun güç olmasın 0.300 puan fazla bir şey değil.
Dostum sınav puanı farkım o müdürle konusacagim emsal puanda düşüş yaşanıyor okul öğrenci alıyor sonuçta en doğal hakkı emsal puan değişebiliyor yanı okulun elinde tamamen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…