9. sınıf lise 1. emsal puan düşer mi?

abiler bende 0,7 gibi bir puan farkı ile istediğim liseyi kaçırdım şuan gitmek zorunda kaldığım okulda daha gecen sene nitelikli oldu ve hem yeri olsun hemde arkadaşlarımın çoğuda orada okuduğundan dolayı memnun değiller benim puanım ilede o okulun taban puanı arasında 27 puan fark var çok üzücü bir durum benim için lisede emsal puan denilen şey düşüyor mu düşüyorsa da ne zaman belli oluyor cevaplarsanız sevinirim

1. , 2. Ve 3. Nakil başvurularında düşer ise girersiniz , düşmez ise giremezsiniz. Onun dışında puanın başka bir şekilde düşme ihtimali yok.

Fndasm D

Şu an fen lisesindeyim ve başka bir okula gitmek istiyorum fakat gitmek istediğim okulu 1-2 puan ile kaçırıyorum. Bu okulun puanı ileride 1. ve 2. dönemlerde veya 10. sınıfta düşer mi?

Daha demin aynı soruya benzer sordum bende bilmiyorum ki.

Dostum aynı durum Ifl'yi 0.300 ile kaçırdım çok kötü bir durum 5 kişilik boş kontenjan da var çok dua et benim bende senin için gerekirse müdürle konuş bir şekilde düşer.

Emin misin ben yarın müdürle konuşçam arada 2 puan var 2 kişilikte kontejan var işe yararmı milli eğitime ya da baakanlığa dilekçe yazılsa.

Hiçbir işe yaramaz. Okulun puanı arz talebe göre yükseliyor veya düşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…