5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 12 Kasım 2023 #11 Son Heung Min dedi: 2. dönem daha çok çalışacağım. Genişletmek için tıkla... He bu arada şimdiden başla yoksa o 2. dönem asla gelmiyor haberin olsun.
Son Heung Min dedi: 2. dönem daha çok çalışacağım. Genişletmek için tıkla... He bu arada şimdiden başla yoksa o 2. dönem asla gelmiyor haberin olsun.
Wesley_Sneijder Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 1.327 Çözümler 6 Yer Florya Metin Oktay Tesisleri Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #12 Ne yaptın birader? Sınıfımızda neredeyse her ders uyuyan son gün çalışan eleman bile senden yüksek alıyor. Ayrıca Almanca'dan nasıl 11 alabilirsiniz ki? İch bin bilmem ne harici bir şey öğrenmiyorsun ki?
Ne yaptın birader? Sınıfımızda neredeyse her ders uyuyan son gün çalışan eleman bile senden yüksek alıyor. Ayrıca Almanca'dan nasıl 11 alabilirsiniz ki? İch bin bilmem ne harici bir şey öğrenmiyorsun ki?
Son Heung Min Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 579 Çözümler 1 12 Kasım 2023 #13 569801 dedi: Kötü be hocam. Yani sağlık bilgisinden elini sallasan 85 üstü veriyorlar zaten. Genişletmek için tıkla... Ya kuzen sınava calısmayan adam benden fazla alıyor ben son gun 2 3 saat calısıyorum.
569801 dedi: Kötü be hocam. Yani sağlık bilgisinden elini sallasan 85 üstü veriyorlar zaten. Genişletmek için tıkla... Ya kuzen sınava calısmayan adam benden fazla alıyor ben son gun 2 3 saat calısıyorum.
Wesley_Sneijder Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 1.327 Çözümler 6 Yer Florya Metin Oktay Tesisleri Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #14 Son Heung Min dedi: Ya kuzen sınava calısmayan adam benden fazla alıyor ben son gun 2 3 saat calısıyorum. Genişletmek için tıkla... Çok çalışıyormuşsun biraz dinlen bu tatilde. Bu yoğunluk sana zarar verir.
Son Heung Min dedi: Ya kuzen sınava calısmayan adam benden fazla alıyor ben son gun 2 3 saat calısıyorum. Genişletmek için tıkla... Çok çalışıyormuşsun biraz dinlen bu tatilde. Bu yoğunluk sana zarar verir.