IOsmanI Centipat Katılım 31 Ağustos 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #1 Merhabalar ben matematikten proje ödevi aldım ve 8 Nisan'da teslim etmem gerekli. Mimari ve matematik ile ilgili model yapmam gerekli. Benim aklıma Penrose Merdivenleri geldi. Bu tarz kolay birkaç yapı örneği verebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mart 2022
Merhabalar ben matematikten proje ödevi aldım ve 8 Nisan'da teslim etmem gerekli. Mimari ve matematik ile ilgili model yapmam gerekli. Benim aklıma Penrose Merdivenleri geldi. Bu tarz kolay birkaç yapı örneği verebilir misiniz?
MertDaniel00 Centipat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 224 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #2 Belki Klein şişesi ya da Möbius şeridi de işinize yarayabilir. Onların pek mimari ile alakası var mı bilmiyorum ama ilginç modeller. EKLEME: Proje tarihiniz çoktan geçmiş ama neyse bir dahaki seneye diyeyim.
Belki Klein şişesi ya da Möbius şeridi de işinize yarayabilir. Onların pek mimari ile alakası var mı bilmiyorum ama ilginç modeller. EKLEME: Proje tarihiniz çoktan geçmiş ama neyse bir dahaki seneye diyeyim.