talha1481 Centipat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 416 Çözümler 2 Yer Bolu 8 Eylül 2025 #1 Merhaba 9. sınıf meslek lisesi bölüm seçimi 8-9 Eylül 17.00 yazıyor ama baktığımda ise başvuru süresi dolmuş diyor. Acaba bilgisi olan var mı?
Merhaba 9. sınıf meslek lisesi bölüm seçimi 8-9 Eylül 17.00 yazıyor ama baktığımda ise başvuru süresi dolmuş diyor. Acaba bilgisi olan var mı?
ARDAQKL Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 349 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2025 #2 talha1481 dedi: Merhaba 9. sınıf meslek lisesi bölüm seçimi 8-9 Eylül 17.00 yazıyor ama baktığımda ise başvuru süresi dolmuş diyor. Acaba bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bölümü okulda seçeceksiniz bizde öyle olmuştu ilk hafta tüm bölüm şefleri gelip tanıtım yapmıştı sonrasında seçim yapmıştık.
talha1481 dedi: Merhaba 9. sınıf meslek lisesi bölüm seçimi 8-9 Eylül 17.00 yazıyor ama baktığımda ise başvuru süresi dolmuş diyor. Acaba bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bölümü okulda seçeceksiniz bizde öyle olmuştu ilk hafta tüm bölüm şefleri gelip tanıtım yapmıştı sonrasında seçim yapmıştık.
talha1481 Centipat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 416 Çözümler 2 Yer Bolu 8 Eylül 2025 #3 ARDAQKL dedi: Hocam bölümü okulda seçeceksiniz bizde öyle olmuştu ilk hafta tüm bölüm şefleri gelip tanıtım yapmıştı sonrasında seçim yapmıştık. Genişletmek için tıkla... Hocam peki akşam açıldı mıydı?
ARDAQKL dedi: Hocam bölümü okulda seçeceksiniz bizde öyle olmuştu ilk hafta tüm bölüm şefleri gelip tanıtım yapmıştı sonrasında seçim yapmıştık. Genişletmek için tıkla... Hocam peki akşam açıldı mıydı?