Mustafa.kemall Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #1 9. sınıfım motor bölümünden çıkmak istiyorum. Elektriğe geçmek istiyorum. Nasıl yapabilirim?
L Leka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.264 Makaleler 2 Çözümler 10 22 Ekim 2023 #2 Öğretmenlerinden bilgi al.
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.525 Çözümler 42 22 Ekim 2023 #3 İlgili müdür yardımcısınla danışarak geçiş sağlayabilirsin.
icasilverballers Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.965 Çözümler 4 Yer İstanbul 22 Ekim 2023 #4 Meslek lisesinde müdür yardımcısı tek başına gittiğin zaman umursamaz seni. Aynılarını yaşadığımdan biliyorum. Annenle gitmeni öneririm.
Meslek lisesinde müdür yardımcısı tek başına gittiğin zaman umursamaz seni. Aynılarını yaşadığımdan biliyorum. Annenle gitmeni öneririm.
Mustafa.kemall Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2023 #5 icasilverballers dedi: Meslek lisesinde müdür yardımcısı tek başına gittiğin zaman umursamaz seni. Aynılarını yaşadığımdan biliyorum. Annenle gitmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam müdür yardımcısı var bayan okul hepsi nefret ediyor o gün girdim çık dışarı diye bağırdı daha ağzımı açmadım ben bunu şikayet etmek istiyorum hocam hiçbir öğrenciye yardımcı olmuyor.
icasilverballers dedi: Meslek lisesinde müdür yardımcısı tek başına gittiğin zaman umursamaz seni. Aynılarını yaşadığımdan biliyorum. Annenle gitmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam müdür yardımcısı var bayan okul hepsi nefret ediyor o gün girdim çık dışarı diye bağırdı daha ağzımı açmadım ben bunu şikayet etmek istiyorum hocam hiçbir öğrenciye yardımcı olmuyor.