9.sınıf nasıl geçilir?

Blisterx

Decapat
Herkese iyi sosyaller. Şu anda 9. sınıfa gidiyorum ve kalmak istemiyorum. Matematik ve fizik dışında dersler çok zor gelmedi fakat şu an evde ders çalışmıyorum, sınavlara doğru çalışmayı düşünüyorum, bu şekilde sınıfı geçebilir miyim?

Sınavlara sınav günü okulda çalışan tayfadan biri olarak söylemem gerekirse evet her türlü geçersin. Dersi derste dinliyorsan sıkıntı çekmezsin.

9dan 12 ye kadar hiç çalışmadım açıkçası şuanda mezuna bıraktım yks için çalışıyorum. Sınıfı geçersin ama 12. de obp neden kötü geldi benim diye üzülürsün. Hedefin gerçekten yüksek ise 9. sınıftan çalışmaya başlasan iyi olur ama normal ise 10. veya 11. sınıf bile yeterli oluyor

Sınavlardan önceki gün tüm konuları kaparım diyorsan rahat rahat geçersin. Öbür türlü günlük minik minik tekrarlar yapsan daha iyi bence. Hem de ilerisi için ders çalışma bilincin oluşur. Üni 3 oldum hala daha son gün çalışarak tutunuyorum ama bu sene yemeyecek . Az az günlük çalışsan iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…