Sir Nuvero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.578 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar ben cumhurbaşkanı'nın açıklamasını tam anlayamadım 9.sınıf doğa koleji'ne gidiyorum bana 1 Mart'da okullar açılacak mı açılmayacak mı?
Arkadaşlar ben cumhurbaşkanı'nın açıklamasını tam anlayamadım 9.sınıf doğa koleji'ne gidiyorum bana 1 Mart'da okullar açılacak mı açılmayacak mı?
B Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 10.006 Makaleler 8 Çözümler 265 Yer İstanbul 1 Şubat 2021 #2 Özel okullar ve dershaneler açılmamış mıydı zaten? Okulunuzdan bilgi almanız daha iyi olur.
Sir Nuvero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.578 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #3 Blacksidemre dedi: Özel okullar ve dershaneler açılmamış mıydı zaten? Okulunuzdan bilgi almanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bizi açmadılar.
Blacksidemre dedi: Özel okullar ve dershaneler açılmamış mıydı zaten? Okulunuzdan bilgi almanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bizi açmadılar.
L Luciferss Kilopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 818 Çözümler 3 1 Şubat 2021 #4 Sir Nuvero dedi: Arkadaşlar ben cumhurbaşkanı'nın açıklamasını tam anlayamadım 9.sınıf doğa koleji'ne gidiyorum bana 1 Mart'da okullar açılacak mı açılmayacak mı? Genişletmek için tıkla... Benim anladığım 1 Martta 8 ve 12.sınıflara açacaklar diğer sınıflara daha sonra bakacaklar. Kademeli olarak açmaktan bahsediyorlardı.
Sir Nuvero dedi: Arkadaşlar ben cumhurbaşkanı'nın açıklamasını tam anlayamadım 9.sınıf doğa koleji'ne gidiyorum bana 1 Mart'da okullar açılacak mı açılmayacak mı? Genişletmek için tıkla... Benim anladığım 1 Martta 8 ve 12.sınıflara açacaklar diğer sınıflara daha sonra bakacaklar. Kademeli olarak açmaktan bahsediyorlardı.
Kedi Yumak Centipat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 559 Çözümler 3 Yer Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #5 8. sınıf özel okullar açık diye biliyorum.
Sir Nuvero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.578 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #6 Luciferss dedi: Benim anladığım 1 Mart'ta 8 ve 12.sınıflara açacaklar diğer sınıflara daha sonra bakacaklar. Kademeli olarak açmaktan bahsediyorlardı. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam sevindim açılmamasına bana.
Luciferss dedi: Benim anladığım 1 Mart'ta 8 ve 12.sınıflara açacaklar diğer sınıflara daha sonra bakacaklar. Kademeli olarak açmaktan bahsediyorlardı. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam sevindim açılmamasına bana.
3 301517 Kilopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 4.677 Makaleler 4 Çözümler 24 1 Şubat 2021 #7 Köy okulu ne oluyor ben ilçe de okuyorum açılacak mı yani?
Sir Nuvero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.578 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #8 301517 dedi: Köy okulu ne oluyor ben ilçe de okuyorum açılacak mı yani? Genişletmek için tıkla... Hocam anladığım kadarıyla internet yeterli olmayan köy yerleri.
301517 dedi: Köy okulu ne oluyor ben ilçe de okuyorum açılacak mı yani? Genişletmek için tıkla... Hocam anladığım kadarıyla internet yeterli olmayan köy yerleri.
D Dreamy Bull Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 5.444 Makaleler 1 Çözümler 1 1 Şubat 2021 #9 Kedi Yumak dedi: 8. sınıf özel okullar açık diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır açılmadı.
Kedi Yumak dedi: 8. sınıf özel okullar açık diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır açılmadı.