9. sınıf okunmazsa ne olur?

normanReduss

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Bu sene hiç okula gitmedim ama deprem bölgesinde olduğum için sınıfı geçtim. Bu sene nakilimi başka şehre aldırıyorum. 9. sınıfı okumazsam bana bir zorluk çıkartır mı? Çıkartırsa 9. sınıfa tekrar gitmek için ne yapmam gerekir?
Not: Niye okumadın derseniz meslek lisesini beğenmemiştim. Ve tabii deprem..

yok sorumluluklara girersin geçersin bendede olmustu korona döneminde sorumlulukları yaptım geçtim

İlk önce geçmiş olsun.

Konuya gelecek olur isek TYT'nin büyük bir bölümü 9. sınıf ve üst sınıflar ise 9. sınıfın bilgileri ile ilerliyor. Yani telafisi zor bir sınıf. Yaz tatilinde olabildiğince konuları bitirmeyi çalışın.

Teşekkür ederim. Okula gitmediğim süre içinde iyi bir ders çalışma vaktim oldu Gerçekten zor bir sınıf. Cevabınız için teşekkürler.

Teşekkür ederim. Okula gitmediğim süre içinde iyi bir ders çalışma vaktim oldu Gerçekten zor bir sınıf. Cevabınız için teşekkürler.
2. Dönem biyoloji hakkında sorunuz var ise bana sorabilirsiniz.

Matematikte denklemler ve eşitsizliklere dikkat edin. Aynı şekilde 1. dereceden ve varsa 2. dereceden denklemlere dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…