9.sınıf ortalama etkisi ne kadar?

gercekmessi

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Futbolcu
Arkadaşlar merhaba şu an 9.sınıf ortalamam 1.sınavlar ile 68.9 2.sınavlarda maksimum 75-80 arası yapabilirim sizce sözlüler ile 85 olabilir mi sınıf içi durumum ise derslerde genellikle az konuşuyorum ödevlerin çoğunu yapıyorum tahmini düşüncem birkaç hoca 70-80 çoğu 80 üstü girer sözlümü sizce 85 olur mu bilgisi olan veya benden büyük abi ablalarım yazsın.

(Anadolu lisesinde okuyorum ve sadece müzik dersinden kaldım)

Arkadaşlar merhaba şu an 9.sınıf ortalamam 1.sınavlar ile 68.9 2.sınavlarda maksimum 75-80 arası yapabilirim sizce sözlüler ile 85 olabilir mi sınıf içi durumum ise derslerde genellikle az konuşuyorum ödevlerin çoğunu yapıyorum tahmini düşüncem birkaç hoca 70-80 çoğu 80 üstü girer sözlümü sizce 85 olur mu bilgisi olan veya benden büyük abi ablalarım yazsın.

Hocam merak ettim sadece LGS'den kaç puan aldınız Anadolu lisesi mi meslek mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Sınavdan 70 70 alsaniz ortalama bir hoca 80 80 ya da 75 80 girer sözlünüze ortaokuldaki gibi bol keseden puan yok artik.
Ortalamanızı yüksek tutun OBP için önemli.

Hocam merak ettim sadece LGS'den kaç puan aldınız Anadolu lisesimi meslek mi LGS için tavsiyeniz var mı?

Hocam LGS'den 328 aldım ayrıyeten 89 OBP'li Anadolu lisesindeyim yani sana tavsiyem şu. Biraz yaşadığın ile de bağlı olabilir ama eğer ben serseri veya mal insan kaldıramam diyorsan meslek lisesi ama her Anadolu liseside aynı değil artık çoğunda nitelikli öğrenci yok sayılır. Sana önerim LGS'ye gireceksen sıkı çalış lisen iyi olsa bile içindekiler çok sıkıntı. Okuldan soğursun.

Sınavdan 70 70 alsaniz ortalama bir hoca 80 80 ya da 75 80 girer sözlünüze ortaokuldaki gibi bol keseden puan yok artik.
Ortalamanızı yüksek tutun OBP için önemli.

Yani notlarım kötüde değil aslında kimya 100 biy 80 fizik 65 ama malum burası deprem bölgesi olduğu için sadece 2 saat görüyoruz. Bundan dolayı mat ve edebiyat 6 saat o 2 dersim düşük olunca böyle oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı