İ İammaxi Decapat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #1 Şimdi e-okul'da geziniyordum da 9. sinif notlarima baktım bir şey gordum, biyoloji ortalamasi 1. dönem 48.25 ve 2.dönem 51.25 biyoloji, sizce zayıf sayılmış mıdır? Karnede sizce yazar mı, karneleri saklıyorum oradan öğrenebilir miyim?
Şimdi e-okul'da geziniyordum da 9. sinif notlarima baktım bir şey gordum, biyoloji ortalamasi 1. dönem 48.25 ve 2.dönem 51.25 biyoloji, sizce zayıf sayılmış mıdır? Karnede sizce yazar mı, karneleri saklıyorum oradan öğrenebilir miyim?
Tuğra Yazıcı Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 134 Yer Australia, Melbourne 20 Ocak 2023 #2 E-Okul üzerinden sorumluluk bilgilerinden gözükür. Fakat edebiyattan geçtiğiniz zaman direkt geçiyorsunuz diye biliyorum.
E-Okul üzerinden sorumluluk bilgilerinden gözükür. Fakat edebiyattan geçtiğiniz zaman direkt geçiyorsunuz diye biliyorum.
İ İammaxi Decapat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #3 Tuğra Yazıcı dedi: e-Okul üzerinden sorumluluk bilgilerinden gözükür. Fakat edebiyattan geçtiğiniz zaman direkt geçiyorsunuz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman sayılmıyor mu edebiyattan gectim cünku kurandanda gectim.
Tuğra Yazıcı dedi: e-Okul üzerinden sorumluluk bilgilerinden gözükür. Fakat edebiyattan geçtiğiniz zaman direkt geçiyorsunuz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman sayılmıyor mu edebiyattan gectim cünku kurandanda gectim.