Merhaba,
Öncelikle lütfen bir belge için çabalama ihtiyacı duymayın. Evet daha erken lakin üniversite sınavında OBP denen ortaöğretim başarı puanı etkenini kaçırmamalısınız. Sonuç olarak eğer bir üniversite hedefiniz var ise lütfen eğitiminize en azindan değer verin. Bir belge alma niyeti ile değil başarı niyeti ile derslerinize çalışın.
Şimdi sorunuza gelmek olursa ben ortaöğretim hayatımda dersleri dinleyen ve sinavdan önceki 3 gün çalışan birisi olarak en büyük hatam ders kaçırmak oldu. Dersleri aksatmadan bizzat öğretim üyelerinden dinleyin ve sinavdan önce ki iki hafta tüm dersleri ayirarak çalışmaya başladığınız takdirde başarı kaçınılmazdır.
Şu an 66 ortalamam var sözlülerle ve girilmeyen bir notla tahmini 68-70 arası olacak. İkinci dönem en az teşekkür almam lazım. Çalışma için tavsiyeleriniz nelerdir?
Şu an 66 ortalamam var sözlülerle ve girilmeyen bir notla tahmini 68-70 arası olacak. İkinci dönem en az teşekkür almam lazım. Çalışma için tavsiyeleriniz nelerdir?
Günlük 1-2 test paragraf, minimum haftada 1 kez tekrarlar, anlamadığın konuların eksiklerini gidermek, matematikte soru kalıplarını iyice anlamak sözelde ezberi eksiksiz yapmak ve en önemlisi dersi derste anlamak.
Üniversite hedefiniz varsa aklınızı başınıza alıp çalışın en azından takdir getirecek kadar. Ha umurumda değil üniversite diyorsanız boş verin çalışma hayatına erkenden atılın açık liseyle bitirirsiniz.
Teşekkürler.
2.dönem düzeltmeye çalışacağım en azından 9 ortalaması 75 falan olsun sağ olun.
Muhtemelen yalandan sınavlara son gün bakıyosun. Dersleri dinlemiyosun. Matematik ve fen bilimleri derslerini kesinlikle dinlemen şart. Eve gelince tekrarını yaparsan öteki derslere de son gün çalışırsan teşekkürü kaparsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.