9. sınıf pasif taşımayı anlatan örnek maket nasıl yapılır?

bekolacim

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: RTX 4060 Ti 16 GB VRAM.
CPU: AMD Ryzen 7500F.
RAM: DDR5 32 GB RAM.
Anakart: MSI Pro A620M-B
Ben biyoloji projesi aldım hoca hücre zarından madde geçişleri konusundan pasif taşımayı maket olarak yap demiş ama daha biz o konularda değiliz. Proje olduğu için ilerden bir yerden vermiş bana. Konuyu bilmiyorum yani ne olduğunu falan. Maket derken ne yapmam lazım yardımcı olabilir misiniz?

Ben biyoloji projesi aldım hoca hücre zarından madde geçişleri konusundan pasif taşımayı maket olarak yap demiş ama daha biz o konularda değiliz. Proje olduğu için ilerden bir yerden vermiş bana. Konuyu bilmiyorum yani ne olduğunu falan. Maket derken ne yapmam lazım yardımcı olabilir misiniz?

vallahi reis aynı sıkıntıdayım bana da maket yap getir dedi benim konu hayvan hücresi ben oyun hamuru plastik küp falan aldım hazırladım sende kulak çöpünden yararlanabilirsin​

vallahi reis aynı sıkıntıdayım bana da maket yap getir dedi benim konu hayvan hücresi ben oyun hamuru plastik küp falan aldım hazırladım sende kulak çöpünden yararlanabilirsin​

Ben hayvan hücresini 7. sınıfta yapmıştım yağması kolay bir tane yuvarlak köpük al büyük biraz onu çeyreğini kes yukarıdan açık şeklinde gözükcek sonra malzemelerden falan organalleri yaparsın ama benim konuyu bilmediğim için ben ne yapacağım.

Ben hayvan hücresini 7. sınıfta yapmıştım yağması kolay bir tane yuvarlak köpük al büyük biraz onu çeyreğini kes yukarıdan açık şeklinde gözükcek sonra malzemelerden falan organalleri yaparsın ama benim konuyu bilmediğim için ben ne yapacağım.

Ben internetten baktım kulak çöplerini yan yana yapıştırabilirsin yuvarlağa benziyen kısım içinde ne kullanabilirsin bilmiyorum YouTube'dan baktınmı peki.

Ben internetten baktım kulak çöplerini yan yana yapıştırabilirsin yuvarlağa benziyen kısım içinde ne kullanabilirsin bilmiyorum YouTube'dan baktınmı peki.
baktımda maket yapan biri bulamadım hepsi konu anlatımı ben konuyuda bilmediğim için ne olduğunuda bilmiyom ama şöyle bir görsel var
1743954537708.png
pasif taşıma 2 ye ayrılıyordu difüzyon ve ozmoz olarak ama burda ozmoz yok kolaylaştırılmış difüzyon acaba ozmozun diğer adı mı

Baktımda maket yapan biri bulamadım hepsi konu anlatımı ben konuyuda bilmediğim için ne olduğunu da bilmiyorum ama şöyle bir görsel varEki Görüntüle 2463877pasif taşıma 2'ye ayrılıyordu difüzyon ve ozmoz olarak ama burada ozmoz yok kolaylaştırılmış difüzyon acaba ozmozun diğer adı mı?

Vallahi hiç bilgim yok sadece öneri yaptım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı