9. sınıf sağlık dersi sınavı nasıl oluyor?

Açıkçası internette pek bir şey bulamadım, olanlarınız varsa ne tür sorularla karşılaştınız?

Ben geçen sene oldum bize el nasıl güzel yıkanır vb. tırnak nasıl nereden kesilir gibi adı üstünde sağlık ile ilgili sorular sormuşlardı ders kitabını oku geç 100 alırsın.

Geçen sene dersi işledim, kafaya takılcak bişey değil 100 almak için kitabı bir, iki kere okuman yeterli.

Ben geçen sene oldum bize el nasıl güzel yıkanır vb. tırnak nasıl nereden kesilir gibi adı üstünde sağlık ile ilgili sorular sormuşlardı ders kitabını oku geç 100 alırsın.

Temel mesleki ugulamalar sağlık hizmetleri galiba konuyu açan arkadaşın dediği

Bende 9 a gidiyorum biz sınav olalı bir hafta oldu kitaptan sordu genelde makaslar streril etme işlemlerini öğren geçersin

Genel olarak biyoloji hocalarının girdiği ve işlenmeyen derstir. Hocalar kendi derslerini anlatmaya devam ederler. Tabii bazı liselerde sağlık alanında eğitim veren hoca varsa durum değişir, Sağlık Meslek Liselerinde bu ders normal olarak verilip anlatılır.

Sınavından korkmanıza gerek yok. Normal hayatta bildiğimiz şeyleri kağıda yazacaksınız o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…