Victimm48 Decapat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #1 Liseye geçtim. Dersler beni zorluyor ama çabalayınca kavrıyorum. Düzenli çalışma ile takdir alabilir miyim?
Liseye geçtim. Dersler beni zorluyor ama çabalayınca kavrıyorum. Düzenli çalışma ile takdir alabilir miyim?
Umayça Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 803 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #2 Victimm48 dedi: Liseye geçtim. Dersler beni zorluyor ama çabalayınca kavrıyorum. Düzenli çalışma ile takdir alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet, çalış yeter.
Victimm48 dedi: Liseye geçtim. Dersler beni zorluyor ama çabalayınca kavrıyorum. Düzenli çalışma ile takdir alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet, çalış yeter.
Mehmetemirilgin Hectopat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 301 7 Ekim 2023 #3 Alırsın. Muhtemelen de sadece 9'da alırsın. En kolay konular 9'da.
4 427036 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 3.076 Çözümler 23 7 Ekim 2023 #4 Rahat alırsınız, günlük çalışın ve konuları biriktirmeyin.
Berk41 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 281 Çözümler 1 Yer Kocaeli 7 Ekim 2023 #5 Victimm48 dedi: Liseye geçtim. Dersler beni zorluyor ama çabalayınca kavrıyorum. Düzenli çalışma ile takdir alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Tabii Ki'de evet fakat çalışman lazım. Meslek lisesinde okuyorum hala takdir alan birini görmedim nedense
Victimm48 dedi: Liseye geçtim. Dersler beni zorluyor ama çabalayınca kavrıyorum. Düzenli çalışma ile takdir alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Tabii Ki'de evet fakat çalışman lazım. Meslek lisesinde okuyorum hala takdir alan birini görmedim nedense
KiloZuluSierra Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 2.464 Makaleler 1 Çözümler 12 7 Ekim 2023 #6 Lisenin başında ben de bu konuda stres olup baya kafaya takmıştım ama çok zor ve önemli olmadığını anladım.
Lisenin başında ben de bu konuda stres olup baya kafaya takmıştım ama çok zor ve önemli olmadığını anladım.
Victimm48 Decapat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #7 KiloZuluSierra dedi: Lisenin başında ben de bu konuda stres olup baya kafaya takmıştım ama çok zor ve önemli olmadığını anladım. Genişletmek için tıkla... İlk dönem takdir gelirse babam Ps5 alacağını söyledi. :') Berk41 dedi: Tabii Ki'de evet fakat çalışman lazım. Meslek lisesinde okuyorum hala takdir alan birini görmedim nedense Genişletmek için tıkla... Anadolu Lisesi...
KiloZuluSierra dedi: Lisenin başında ben de bu konuda stres olup baya kafaya takmıştım ama çok zor ve önemli olmadığını anladım. Genişletmek için tıkla... İlk dönem takdir gelirse babam Ps5 alacağını söyledi. :') Berk41 dedi: Tabii Ki'de evet fakat çalışman lazım. Meslek lisesinde okuyorum hala takdir alan birini görmedim nedense Genişletmek için tıkla... Anadolu Lisesi...