borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.364 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 3 Ocak 2024 #11 Teknik Servis dedi: Öyle olup olmadığını bilmiyorum. Benim bildiğim hesaplama yöntemi bu. Eğer yanlışsa düzeltin. Genişletmek için tıkla... Ders ders ortalamalar o şekilde oluyor fakat genel ortalamada ders saatlerine göre ortalamayı etkileme oranları değişiyor.
Teknik Servis dedi: Öyle olup olmadığını bilmiyorum. Benim bildiğim hesaplama yöntemi bu. Eğer yanlışsa düzeltin. Genişletmek için tıkla... Ders ders ortalamalar o şekilde oluyor fakat genel ortalamada ders saatlerine göre ortalamayı etkileme oranları değişiyor.
Teknik Servis Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.420 Çözümler 22 Yer Mardin Daha fazla Sistem Özellikleri Güç Kaynağı: Xigmatek 600W 80+ Bronze İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X Ram: 16 GB Alhua 2933MHz DDR 4 Ram Ekran kartı: XFX Amd Radeon RX 5700 XT 8GB Anakart: MSI A520M-1 PRO Monitör: KTC H25T7 Depolama birimi 1: Kioxia Exceria G2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ocak 2024 #12 borisyeisar dedi: Ders ders ortalamalar o şekilde oluyor fakat genel ortalamada ders saatlerine göre ortalamayı etkileme oranları değişiyor. Genişletmek için tıkla... Haklısınız. Bu yazdığım genel hesaplama yöntemi.
borisyeisar dedi: Ders ders ortalamalar o şekilde oluyor fakat genel ortalamada ders saatlerine göre ortalamayı etkileme oranları değişiyor. Genişletmek için tıkla... Haklısınız. Bu yazdığım genel hesaplama yöntemi.