4 429681 Centipat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 748 Çözümler 8 28 Ağustos 2020 #1 10. sınıfa geçtim, tekrar için hangi kanalları önerirsiniz?
326001 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.932 Makaleler 4 Çözümler 101 28 Ağustos 2020 #2 Comandante Che Guevera dedi: 10. sınıfa geçtim, tekrar için hangi kanalları önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... İmt ya da Tonguç.
Comandante Che Guevera dedi: 10. sınıfa geçtim, tekrar için hangi kanalları önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... İmt ya da Tonguç.
Culoksi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 4.582 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2020 #3 Matematik: -Rehber Matematik -Şenol Hoca Kimya: -Bizim Hocalar Fizik: -VIP FİZİK -Umut Öncül Biyoloji: -Barış Hoca -Selin Hoca Öneririm.
Matematik: -Rehber Matematik -Şenol Hoca Kimya: -Bizim Hocalar Fizik: -VIP FİZİK -Umut Öncül Biyoloji: -Barış Hoca -Selin Hoca Öneririm.
zendonix Kilopat Katılım 26 Şubat 2019 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2020 #4 ibrahimY dedi: Matematik: -Rehber matematik. -Şenol hoca. Kimya: -Bizim hocalar. Fizik: -VIP fizik. -Umut öncül. Biyoloji: -Barış hoca. -Selin hoca. Öneririm. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle katılıyorum ama tonguç izlemeni önermem çünkü aşırı kolay anlatıyor.
ibrahimY dedi: Matematik: -Rehber matematik. -Şenol hoca. Kimya: -Bizim hocalar. Fizik: -VIP fizik. -Umut öncül. Biyoloji: -Barış hoca. -Selin hoca. Öneririm. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle katılıyorum ama tonguç izlemeni önermem çünkü aşırı kolay anlatıyor.