9. sınıf tekrarı mı yapılmalı 10. sınıf konularına mı çalışılmalı ?

atogrimers

Decipat
Yer
Adana, Gürselpaşa
Daha fazla  
Arkadaşlar bu yıl 10.sınıfa geçtim, ders çalışmaya yazın başlayacağım çünkü zaten 9.sınıfta hep yattım. Normal olarak 9.sınıf temelim de kötü, sizce 9.sınıf temelini mi düzelteyim, yoksa direkt 10.sınıf konularına mı başlayayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Matematik çalışmayı da ihmal etmeyin. Günlük bir saat kitap da okuyun kesinlikle.

Hiçbirine gerek yok dostum yaz tatilinin tadını çıkar. 11'e başlayınca başlarsın çalışmaya. Sonra bugünleri ararsın.

Boş yorum. Arkadaş sanki 12'ye geçiyormuş gibi yorum yapmışsınız.

Hiçbirine gerek yok dostum yaz tatilinin tadını çıkar. 11'e başlayınca başlarsın çalışmaya. Sonra bugünleri ararsın.

Boş yorum. Arkadaş sanki 12'ye geçiyormuş gibi yorum yapmışsınız.
Ben mezuna kalmış biri olarak o senelerde yatmanın acısını çekiyorum. Başkaları da çekmesin diye tecrübelerimi aktarıyorum. Bunun nesi sizi rahatsız etti acaba?

Hocam 10.sınıfta da mı yatayım yani?
Yazılılardan yüksek not alsanız yeter.
Ben mezuna kalmış biri olarak o senelerde yatmanın acısını çekiyorum. Başkaları da çekmesin diye tecrübelerimi aktarıyorum. Bunun nesi sizi rahatsız etti acaba?
Yanlış bilgi vermeniz rahatsız etti. İsterse baştan sonra bitirsin tüm fen konularını. 11 yazında gene bitirecek baştan hepsini. Yazılılardan yüksek not alması YKS için yapacağı tek ve en önemli şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…