9. sınıf tercih işlemi

Hassam

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Benim kardeşim yeni 9.sınıfa geçti. Puanı kötüydü ama OBP puanı çok da olmasa iyi LGS'den hemen sonra 2 defa sınavsız okula tercih verdik gelmedi şimdi baktığımda 4 kontenjan boş yer var. Şimdi pazartesi okul açıldığında okuluna gidip tercih verebilir miyim yoksa dönem sonunda mı vereceğim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Okullar açıldıktan sonra tercih yapılamıyor diye biliyorum. Okula gidip bir görüşün eğer alırlarsa alırlar almazlarsa da dönem sonunu beklemeniz gerekir.

Arkadaşlar merhaba. Benim kardeşim yeni 9.sınıfa geçti. Puanı kötüydü ama OBP puanı çok da olmasa iyi LGS'den hemen sonra 2 defa sınavsız okula tercih verdik gelmedi şimdi baktığımda 4 kontenjan boş yer var. Şimdi pazartesi okul açıldığında okuluna gidip tercih verebilir miyim yoksa dönem sonunda mı vereceğim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Şubata kadar her hafta nakil oluyor pazartesi başlıyor pazar bitiyor şubattan sonra hafta olarak değil ay olarak yapılıyor.

Hocam üstteki yazıda belki tam açıklayamamış olabilirim ama şubata kadar her hafta nakil işlemine başvuru yapabilirsiniz ve eminim 2 hafta önce okulumu değiştirdim.

Ve şu an herhangi okula kayıtlı değil mi?

Kayıtlı ama memnun değiliz istediğimiz okul var pazartesi okullar açılıyor o hafta içerisinde nakil vermek istiyoruz o mümkün mü?

Kayıtlı ama memnun değiliz istediğimiz okul var pazartesi okullar açılıyor o hafta içerisinde nakil vermek istiyoruz o mümkün mü?

Evet mümkün, e-Devlet üzerinden yapılıyor. Kardeşinizin velisi kimse onun e-Devlet'inden nakil işlemlerine girip istediğiniz okulu seçin. Eğer olmazsa şu an kayıt olduğunuz okula gidin.

Evet mümkün, e-Devlet üzerinden yapılıyor. Kardeşinizin velisi kimse onun e-Devlet'inden nakil işlemlerine girip istediğiniz okulu seçin. Eğer olmazsa şu an kayıt olduğunuz okula gidin.

Çok teşekkür ederim az kala okula kadar gidecektim az önce yaptım hemen son bir sorum olacak ne zaman belli olur nakil sonucy.

E devletdende yapılıyro.

Teşekkürler hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı