O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.178 Çözümler 1 30 Ekim 2021 #11 333365 dedi: @One Face, olur. Kırtasıyelerde çoğu kitap olur, ben sadece kitabın linkini bırakmak istedim. Genişletmek için tıkla... Hocam şu kitap iyi mi? Teyzemin elinde bu varmış. İyiyse bunu alacağım ondan.
333365 dedi: @One Face, olur. Kırtasıyelerde çoğu kitap olur, ben sadece kitabın linkini bırakmak istedim. Genişletmek için tıkla... Hocam şu kitap iyi mi? Teyzemin elinde bu varmış. İyiyse bunu alacağım ondan.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 30 Ekim 2021 #12 @One Face, kitap hakkında bir fikrim yok. Ancak matematik adına her kitap çözülebilir, her kitap matematiği iyi de kötü de olsa öğretir.
@One Face, kitap hakkında bir fikrim yok. Ancak matematik adına her kitap çözülebilir, her kitap matematiği iyi de kötü de olsa öğretir.
Tyriee Centipat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #13 One Face dedi: Selamünaleyküm. 9. matematik kolay orta zorlukta test kitabı önerir misiniz? Konu anlatımlı olmasın. Genişletmek için tıkla... Tonguç dışında hepsini öneririm.
One Face dedi: Selamünaleyküm. 9. matematik kolay orta zorlukta test kitabı önerir misiniz? Konu anlatımlı olmasın. Genişletmek için tıkla... Tonguç dışında hepsini öneririm.