9.Sınıf Test Kitabı Önerisi

squater

Kilopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar, 9.sınıfa uygun bir test kitabı arıyorum. Senenin sonuna doğru yapmayı planlıyordum ancak müfredatta aşırı bir değişiklik yok. Sizce hangi kitaplar alınmalı? Tonguç Akademi'nin 9.sınıf TAK setini almayı düşündüm. Sizce hangi yayınlar tercih edilmeli? Yoksa biraz daha bekleyip yeni çıkan kitaplardan mı alayım?

Seviyeni ya da hedefini belirtmen daha sağlıklı olur. Fen derslerinde genel olarak Palme, Esen, Karekök; matematik için de Karekök, Çap, Apotemi, Bilgi Sarmal öneririm. Enikonu geometri işlediyseniz Karekök AYT ve Acil çok sağlamdır.

LGS'nin soru tarzı ile geçmiş yıllardaki sınavların soru tarzı farklıydı. YKS'nin de YGS-LYS'ye oranla ne kadar farklı olacağı belirsiz. Şu durumda yayıncılar 2 farklı basım hazırlamış durumda ve sınavlardan sonra bu yayımlardan birini kullanacaklar. Birisi eski tarz klasik yöntem, diğeri sayısal ve işlem odaklı sorular.

Demem o ki bu yaz, elinizde veya tanıdıkta varsa 2018 ilk çeyrek veya 2017 basım yayınları kullanmaya devam edin. Yoksa bile çok masraf yapmayın, yenileri geldiğinde güncellenmiş baskı almanız çok daha iyi olacaktır; bu önerim tüm 9,10,11 ve 12.sınıf öğrencileri için geçerlidir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı