mertkeremm586 Centipat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #1 Sorum basit ama heyecan ve korkuluyum. Hiçbir ders de konu eksiğim yok her gün çalışıyorum ama korkuyorum. Ne yapmalıyım? Sınavlara 8 gün var.
Sorum basit ama heyecan ve korkuluyum. Hiçbir ders de konu eksiğim yok her gün çalışıyorum ama korkuyorum. Ne yapmalıyım? Sınavlara 8 gün var.
CristianoRonaldo30 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 746 Çözümler 2 22 Aralık 2024 #2 mertkeremm586 dedi: Sorum basit ama heyecan ve korkuluyum. Hiçbir ders de konu eksiğim yok her gün çalışıyorum ama korkuyorum. Ne yapmalıyım? Sınavlara 8 gün var. Genişletmek için tıkla... Başka çare yok çalışmak. mertkeremm586 dedi: Sorum basit ama heyecan ve korkuluyum. Hiçbir ders de konu eksiğim yok her gün çalışıyorum ama korkuyorum. Ne yapmalıyım? Sınavlara 8 gün var. Genişletmek için tıkla... Zaten konu eksiğin yoksa her şeyin tamsa neden korkuyorsun ki? Kendini sakinleştir.
mertkeremm586 dedi: Sorum basit ama heyecan ve korkuluyum. Hiçbir ders de konu eksiğim yok her gün çalışıyorum ama korkuyorum. Ne yapmalıyım? Sınavlara 8 gün var. Genişletmek için tıkla... Başka çare yok çalışmak. mertkeremm586 dedi: Sorum basit ama heyecan ve korkuluyum. Hiçbir ders de konu eksiğim yok her gün çalışıyorum ama korkuyorum. Ne yapmalıyım? Sınavlara 8 gün var. Genişletmek için tıkla... Zaten konu eksiğin yoksa her şeyin tamsa neden korkuyorsun ki? Kendini sakinleştir.
proyato Centipat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 328 22 Aralık 2024 #3 Reis arkadaşınla anlaş kopya çekin ya da adam gibi çalışmışsın zaten heyecan yapma.
mertkeremm586 Centipat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #4 CristianoRonaldo30 dedi: Başka çare yok çalışmak. Zaten konu eksiğin yoksa her şeyin tamsa neden korkuyorsun ki? Kendini sakinleştir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim psikolojik sorunlar yaşıyorum. proyato dedi: Reis arkadaşınla anlaş kopya çekin ya da adam gibi çalışmışsın zaten heyecan yapma. Genişletmek için tıkla... Kopya olmaz nein.
CristianoRonaldo30 dedi: Başka çare yok çalışmak. Zaten konu eksiğin yoksa her şeyin tamsa neden korkuyorsun ki? Kendini sakinleştir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim psikolojik sorunlar yaşıyorum. proyato dedi: Reis arkadaşınla anlaş kopya çekin ya da adam gibi çalışmışsın zaten heyecan yapma. Genişletmek için tıkla... Kopya olmaz nein.
CristianoRonaldo30 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 746 Çözümler 2 22 Aralık 2024 #5 mertkeremm586 dedi: Teşekkür ederim psikolojik sorunlar yaşıyorum. Kopya olmaz nein. Genişletmek için tıkla... Aile baskısı falan mı hocam?
mertkeremm586 dedi: Teşekkür ederim psikolojik sorunlar yaşıyorum. Kopya olmaz nein. Genişletmek için tıkla... Aile baskısı falan mı hocam?
proyato Centipat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 328 22 Aralık 2024 #6 mertkeremm586 dedi: Teşekkür ederim psikolojik sorunlar yaşıyorum. Kopya olmaz nein. Genişletmek için tıkla... Reis geçmiş olsun ilk öncelikle. Çalışma programıda yapabilirsin.
mertkeremm586 dedi: Teşekkür ederim psikolojik sorunlar yaşıyorum. Kopya olmaz nein. Genişletmek için tıkla... Reis geçmiş olsun ilk öncelikle. Çalışma programıda yapabilirsin.
mertkeremm586 Centipat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #7 CristianoRonaldo30 dedi: Aile baskısı falan mı hocam? Genişletmek için tıkla... Bozuk düşünce sistemi heyecan kontrol edememe sorunsalı yoksa aile memnun. Kendim her şeyi çok takıyorum. proyato dedi: Reis geçmiş olsun ilk öncelikle. Çalışma programıda yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çalışma programı ile çalışıyorum zaten
CristianoRonaldo30 dedi: Aile baskısı falan mı hocam? Genişletmek için tıkla... Bozuk düşünce sistemi heyecan kontrol edememe sorunsalı yoksa aile memnun. Kendim her şeyi çok takıyorum. proyato dedi: Reis geçmiş olsun ilk öncelikle. Çalışma programıda yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çalışma programı ile çalışıyorum zaten
CristianoRonaldo30 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 746 Çözümler 2 22 Aralık 2024 #8 mertkeremm586 dedi: Bozuk düşünce sistemi heyecan kontrol edememe sorunsalı yoksa aile memnun. Kendim her şeyi çok takıyorum. Çalışma programı ile çalışıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Sizde sıkıntı var heyecan var ise bunu kontrol altına almanız gerekiyor. Sen zaten bildiğin bir şeyden heyecanlanmamalısın.
mertkeremm586 dedi: Bozuk düşünce sistemi heyecan kontrol edememe sorunsalı yoksa aile memnun. Kendim her şeyi çok takıyorum. Çalışma programı ile çalışıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Sizde sıkıntı var heyecan var ise bunu kontrol altına almanız gerekiyor. Sen zaten bildiğin bir şeyden heyecanlanmamalısın.