9. sınıf zor mu?

KARATECİ KEDİ

Hectopat
9. sınıfa geçtim, 9. sınıf zor diyorlar ve yapamazsan 12. sınıfta zorlanırsın diyorlar. Dedikleri kadar zor mu bir de Online eğitim olunca açıkçası derslerin üstüne çok düşmedim. 1 haftamı derslere ayırsam günlük 1-2 saat eksiklerimi kapatabilir miyim? Daha yeni yeni 2. konular ve 2. ünitelere geçmeye başladık biyoloji, fizik ve kimyada eksikliklerim var sözelde de var fakat sözel kolaydır diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ortaöğretime ilk adım olduğu için ilk başlarda biraz zorlayabilir özellikle de şu uzaktan eğitim döneminde. Ama düzenli bir çalışma programı ile rahatça üstesinden gelebilirsin.

Ayrıca kolay diye sözel dersleri de sallama.

İlk zamanlar konu yağmuruna tutuluyorsun nasıl bu kadar şeyi aklıma kazıyacağım diye. Sonra zamanla alışıyorsun.

Ortaöğretime ilk adım olduğu için ilk başlarda biraz zorlayabilir özellikle de şu uzaktan eğitim döneminde. Ama düzenli bir çalışma programı ile rahatça üstesinden gelebilirsin.

Ya aslında benim bütün derslerde eksiklerim var oturup 1 hafta veya düzenli 1-2 saatimi ayırsam yapabilirim değil mi?

Değil. Sadece sınava son gün kala çalıştım ve ortalamam 82 geldi.

9. sınıf çok zor değil derslerine çalışana gayet kolaydır. Her gün düzenli ders çalışırsan iyi olur.

50'nin altında alma korkusu oluyor sadece başka bir şey yok yani telaşlanma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…