9. sınıfa başladığım için heyecan yapıyorum

Kckc

Hectopat
Daha fazla  
Yarın 9. sınıfa başlıyorum ama aşırı heyecan yapıyorum. Ne yapmalıyım?

Bende de heyecan var. Bugün başım ağrıyor. Büyük ihtimalle heyecandandır. Yeni ortam, yeni arkadaşlar. Çok merak ediyorum. Umarım güzel geçer.

Ben 12'ye geçtiğim halde yine heyecanlanıyorum niyeyse. Gidip o sıraya oturunca tüm duygular geçiyor, sadece okula başlama hüznü kalıyor o kadar.

Yeni arkadaşlar, yeni ortam vs. olmasa hiçbir şekilde heyecanlanmam, direkt arkadaşlarımın yanına oturup sohbete başlarız fakat her şey değişiyor o yüzden ilk gün ne olacak, nasıl geçecek hiç bilmiyorum. Bu arada sınıf hocamızın da ismi biraz değişikmiş, normal çoğu kişide olan isimler değil.

Bende de heyecan var yarın nasıl bir ortam göreceğim, En kötüsü de sınıf öğretmenimiz halamgilin gelini Zeynep ablam. hafta da 4 gün Matamatik var o girecek matamatik öğretmeni. Sınıfta da 22 kız 17 erkek var hayırlısı valla.

Maşallah sınıftaki kız erkek dağılımına hayran kaldım. Gerçi bizim okuldada sadece 1 sınıf Full erkekti sadece 1 kişi kızdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…