selimtti Decipat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.872 Çözümler 4 Yer Beyazsaray 12 Eylül 2022 #81 Kckc dedi: Fen lisesine mi gidiyorsun kanka nitelikli Anadolu mu ya da OBP ile mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam TeknoKent kolejine gidiyorum. Devlet destekli kolej.
Kckc dedi: Fen lisesine mi gidiyorsun kanka nitelikli Anadolu mu ya da OBP ile mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam TeknoKent kolejine gidiyorum. Devlet destekli kolej.
Kckc Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 2.385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2022 #82 selimtti dedi: Yok hocam TeknoKent kolejine gidiyorum. Devlet destekli kolej. Genişletmek için tıkla... Güzel hocam sevindim kaç puanla alıyor okul?
selimtti dedi: Yok hocam TeknoKent kolejine gidiyorum. Devlet destekli kolej. Genişletmek için tıkla... Güzel hocam sevindim kaç puanla alıyor okul?
selimtti Decipat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.872 Çözümler 4 Yer Beyazsaray 12 Eylül 2022 #83 Kckc dedi: Güzel hocam sevindim kaç puanla alıyor okul? Genişletmek için tıkla... Puanlı değil hocam. Kolej olduğu için parası olan girebiliyor. Devlet destekli olunca da ücretsize denk geliyor.
Kckc dedi: Güzel hocam sevindim kaç puanla alıyor okul? Genişletmek için tıkla... Puanlı değil hocam. Kolej olduğu için parası olan girebiliyor. Devlet destekli olunca da ücretsize denk geliyor.
Kckc Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 2.385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2022 #84 selimtti dedi: Puanlı değil hocam. Kolej olduğu için parası olan girebiliyor. Devlet destekli olunca da ücretsize denk geliyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Başarılar dilerim.
selimtti dedi: Puanlı değil hocam. Kolej olduğu için parası olan girebiliyor. Devlet destekli olunca da ücretsize denk geliyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Başarılar dilerim.
selimtti Decipat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.872 Çözümler 4 Yer Beyazsaray 12 Eylül 2022 #86 423693 dedi: Bir benim mi kötü geçti ya. Genişletmek için tıkla... Lisenin ilk günü, normaldir hocam. Kimin iyi geçiyor ki? desem kendimle çelişimiş olurum.
423693 dedi: Bir benim mi kötü geçti ya. Genişletmek için tıkla... Lisenin ilk günü, normaldir hocam. Kimin iyi geçiyor ki? desem kendimle çelişimiş olurum.
4 423693 Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 588 12 Eylül 2022 #87 selimtti dedi: Lisenin ilk günü, normaldir hocam. Kimin iyi geçiyor ki? Desem kendimle çelişimiş olurum. Genişletmek için tıkla... Belki hazırlık olduğundandır ama 9dada böyle olursa nasıl dayanacağım bilmiyorum.
selimtti dedi: Lisenin ilk günü, normaldir hocam. Kimin iyi geçiyor ki? Desem kendimle çelişimiş olurum. Genişletmek için tıkla... Belki hazırlık olduğundandır ama 9dada böyle olursa nasıl dayanacağım bilmiyorum.
Kckc Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 2.385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #88 423693 dedi: Belki hazırlık olduğundandır ama 9dada böyle olursa nasıl dayanacağım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ne tür lisedesiniz hocam?
423693 dedi: Belki hazırlık olduğundandır ama 9dada böyle olursa nasıl dayanacağım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ne tür lisedesiniz hocam?
Mavi1934 Decapat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #89 125824 dedi: Herkese sırtını yaslama, bir gün arkandan bıçaklayabilirler, dikkat et. Onun dışında pek bir şey yapmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Herkes şu okulu neden abartıyor anlamıyorum. Sanki görende ceza evine gittiğini sanar.
125824 dedi: Herkese sırtını yaslama, bir gün arkandan bıçaklayabilirler, dikkat et. Onun dışında pek bir şey yapmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Herkes şu okulu neden abartıyor anlamıyorum. Sanki görende ceza evine gittiğini sanar.
4 423693 Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 588 13 Eylül 2022 #90 Kckc dedi: Ne tür lisedesiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Sosyal bilimler.