9. sınıfa başlayan birisi yazın ne çalışmalı?

sonkale123

Picopat
Daha fazla  
Öncelikle 8. sınıftan 9. sınıfa geçtim ve yaz çok boşlukta hissediyorum. Ki bir yerden başlama duygusu hissediyorum. Sizce hangi yayın alınır? Kimya biyoloji fizik matematik hiçbir bilgim yok. Matematigim iyidir hep zor kaynaklar cozmusumdur. Hocam acil yayınları önerdi sizler ne onerirsiniz?

Kanka tek bildigim sey calisman gerektigi. Ben calismadim suan TYT hic yok ne yapacagimi ben bile bilmiyorum. Sakin rahatlayip ders calismayi kesme

Matematiğe baksan yeter çok kasma. Onun yerine ilgine göre bilgisayarcı, marangoz, lokanta vs çalışman daha faydalı olur.

Kanka tek bildigim sey calisman gerektigi. Ben calismadim suan TYT hic yok ne yapacagimi ben bile bilmiyorum. Sakin rahatlayip ders calismayi kesme
Biliyorum zaten hep çalıştım peki onerebilecegin bir şey var mı

Matematiğe baksan yeter çok kasma. Onun yerine ilgine göre bilgisayarcı, marangoz, lokanta vs çalışman daha faydalı olur.
Zaten ailenin bir esnafligi var orda çalışıyorum öyle ayrı bir hobim yok

Yat dinlen kendine yeni hobi alanları edin onlar hakkında geliş. Okula gidince çünkü zamanın olmayacak.
Şimdi herkes böyle düşük aldiginu

Yat dinlen kendine yeni hobi alanları edin onlar hakkında geliş. Okula gidince çünkü zamanın olmayacak.
Şimdi herkes böyle düşük aldığını duyunca bir ürktüm 30 40 alanları filan duyunca o yüzden baslama isteği duydum

oturup league of legends oynaman gerekli

14 yasindasin ne kadar yeterince oynamis olabilirsin Master+ lige cikmadikca yeteri kadar oynamis sayilmazsin.
LoL oynamadım yeterince oyun oynadım 5. Sınıftan beri oynayan birisiyim ve piyasadaki çoğu oyunu oynadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…