9. sınıfa geçerken neler yapmalıyım?

IX. Corleone

Hectopat
Yer
Corleone
Selam millet. Tatilden sonra 9. sınıfa başlıyorum, çok heyecanlıyım. Ders olsun, eğlence olsun... Neler yapmalıyım neler yapmamalıyım? Gören herkes yanıtlarsa sevinirim.

Selam millet. Tatilden sonra 9. sınıfa başlıyorum, çok heyecanlıyım. Ders olsun, eğlence olsun... Neler yapmalıyım neler yapmamalıyım? Gören herkes yanıtlarsa sevinirim.

Günü gününe çalış yeter.

Büyüklere soru sorma bende geçen sene başladım okulu turlatırlar hocalara sor nereye gideceksen

Tadını çıkar. İyi arkadaşlar bulursan lise hayatı gerçekten mükemmeldir çok eğlencelidir.

Pişman olacağın hiçbir şeyi yapma. Ağız dalaşı, kavgalardan uzak dur. Kimseyle mafyacılık oynama. Sınavlarına en geç 1 hafta önceden çalışmaya başla. Ders tekrarı yap. Arkadaşlarınla samimi ol ama güvenme. Öğretmenlerine saygılı ol. Kimseye kötü söz söyleme, kendine de söyletme.

Çok da kasmana gerek yok. Yeni arkadaşlar vesaire. Tavsiye olarak da insanlar ile tartışmamaya çalış diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…