Yok kızlar elimi tuttu yok güldü yok şunu yaptı bunu yaptı, bunlar olması gayet normal şeyler. Muhabbetiniz iyiyse ve ortalama üstü bir tipe sahipseniz kızlarla ister istemez yakınlaşıyorsunuz zaten. Marifet gibi anlatmak kişiyi sadece komik duruma düşürüyor.
Yok kızlar elimi tuttu yok güldü yok şunu yaptı bunu yaptı, bunlar olması gayet normal şeyler. Muhabbetiniz iyiyse ve ortalama üstü bir tipe sahipseniz kızlarla ister istemez yakınlaşıyorsunuz zaten. Marifet gibi anlatmak kişiyi sadece komik duruma düşürüyor.
Vallaha hocam sosyalde olmasam kötü laf kullanacağım kızlar hariç bütün hepsiyle yakınlaşabiliyorum ama bunlarla olmuyor neyse ki olmuyor diyorum artık hareketlerini görünce.
Vallaha hocam sosyalde olmasam kötü laf kullanacağım kızlar hariç bütün hepsiyle yakınlaşabiliyorum ama bunlarla olmuyor neyse ki olmuyor diyorum artık hareketlerini görünce.
Fazla saflar hocam daha, ben şahsen teknoloji ile 12-13 yaşında tanıştım o da bir smarttv idi. Bu çocuklar doğdukları gibi YouTube da reklam atlamayı öğreniyorlar. O yüzden olabiliyor.
Bol bol arkadaş edin. Ama sadece 1 2 tane dostun olsun. Bu futbol takımı vb etkinliklerde -yeteneğin hangisindeyse- aktif ol. Hem derslerden kaçmanı hem tanıdık insan çevreni arttırmanı sağlar. Tüm öğlen sınıfta oturma. Olabildiğince sosyal takıl. Lisede ortaokuldan daha resmi davranılır. Resmiyette belirtilmeyen her şey senin iradene kalmıştır. İstediğini seçebilirsin. Ortaokul yönetmeliğini okuyarak öğrenebilirsin neleri seçeceğini. Hem suç olan kuralları da öğrenmiş olursun. Kız işi sana kalmış. Onlar da canlı. Konuşabilirsin. Bide yok yazılma hakkını kullanmaktan çekinme. Takdir teşekkür gibi dertlerin yoksa.