MaxCaulfield Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 432 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #1 Merhaba, bu yıl 9.sınıfa geçtim fakat 7.sınıftan sonra matematiğim yok denebilir. Okul açılmasına 3 gün kaldı. Ne yapacağım?
Merhaba, bu yıl 9.sınıfa geçtim fakat 7.sınıftan sonra matematiğim yok denebilir. Okul açılmasına 3 gün kaldı. Ne yapacağım?
Unti Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 1.545 Çözümler 7 9 Eylül 2022 #2 MaxCaulfield dedi: Merhaba, bu yıl 9.sınıfa geçtim fakat 7.sınıftan sonra matematiğim yok denebilir. Okul açılmasına 3 gün kaldı. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Hocam merak etmeyin lisede her şey baştan başlayacak diyebiliriz artık formül öğreneceksin.
MaxCaulfield dedi: Merhaba, bu yıl 9.sınıfa geçtim fakat 7.sınıftan sonra matematiğim yok denebilir. Okul açılmasına 3 gün kaldı. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Hocam merak etmeyin lisede her şey baştan başlayacak diyebiliriz artık formül öğreneceksin.
Nathann Drake Decapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 349 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #3 Unti dedi: Hocam merak etmeyin lisede her şey baştan başlayacak diyebiliriz artık formül öğreneceksin. Genişletmek için tıkla... Formül öğrenecek ancak denklem kurmayı tam olarak bilmiyorsa çok zorlanır.
Unti dedi: Hocam merak etmeyin lisede her şey baştan başlayacak diyebiliriz artık formül öğreneceksin. Genişletmek için tıkla... Formül öğrenecek ancak denklem kurmayı tam olarak bilmiyorsa çok zorlanır.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.257 Çözümler 56 9 Eylül 2022 #4 9 matematiği çok farklı zaten sayı yok. 1 ve 0ı biliyorsan yeter. Sözel matematikdir. Mantık denir.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Eylül 2022 #5 MaxCaulfield dedi: Merhaba, bu yıl 9.sınıfa geçtim fakat 7.sınıftan sonra matematiğim yok denebilir. Okul açılmasına 3 gün kaldı. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... 9. sınıf matematik çok kolay hocam dert etme.
MaxCaulfield dedi: Merhaba, bu yıl 9.sınıfa geçtim fakat 7.sınıftan sonra matematiğim yok denebilir. Okul açılmasına 3 gün kaldı. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... 9. sınıf matematik çok kolay hocam dert etme.
M Mehmet .T Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 596 Çözümler 7 Yer Türkiye 9 Eylül 2022 #6 Liberte Sergen dedi: 9. sınıf matematik çok kolay hocam dert etme. Genişletmek için tıkla... Hocam dalga geçmek için mi yazdınız? yoksa gerçekten kolay mı? bende 9.sınıfa geçtim.
Liberte Sergen dedi: 9. sınıf matematik çok kolay hocam dert etme. Genişletmek için tıkla... Hocam dalga geçmek için mi yazdınız? yoksa gerçekten kolay mı? bende 9.sınıfa geçtim.
egeoz316 Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 9.091 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Ankara 9 Eylül 2022 #7 Denklem, kök alma gibi konularda eksiğiniz varsa sıkıntı çekebilirsiniz ancak 9. sınıfı sağlam tutmanız şart yoksa 10 ve 11'de kalma derecesine girersiniz.
Denklem, kök alma gibi konularda eksiğiniz varsa sıkıntı çekebilirsiniz ancak 9. sınıfı sağlam tutmanız şart yoksa 10 ve 11'de kalma derecesine girersiniz.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Eylül 2022 #8 Mehmet .T dedi: Hocam dalga geçmek için mi yazdınız? Yoksa gerçekten kolay mı? Bende 9.sınıfa geçtim. Genişletmek için tıkla... Çok kolay hocam, cidden diyorum.
Mehmet .T dedi: Hocam dalga geçmek için mi yazdınız? Yoksa gerçekten kolay mı? Bende 9.sınıfa geçtim. Genişletmek için tıkla... Çok kolay hocam, cidden diyorum.
MaxCaulfield Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 432 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #9 Peki sizce nereyi oturayım hocaların gözüne çok gözükmek istemiyorum.
Nathann Drake Decapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 349 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #10 MaxCaulfield dedi: Peki sizce nereyi oturayım hocaların gözüne çok gözükmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Sol orta sıra ideal.
MaxCaulfield dedi: Peki sizce nereyi oturayım hocaların gözüne çok gözükmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Sol orta sıra ideal.