9. sınıfı boş geçen 10. sınıfta ne yapabilir?

Chuck Norris

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba değerli hocalarım, bu sene inşallah bir fen lisesinde 10. sınıfa geçeceğim. 9. sınıfta en azından ortamı öğrendim ve 10. sınıfta kursla birlikte derslerime odaklanmak istiyorum çünkü 9. sınıfta ortalamam sırasıyla 90 ve 86 olmasına rağmen boş geçtiğini düşünüyorum. Özellikle matematik 2. dönem (geometri-üçgenler). Ayın 15'inde kursum başlıyor. Ayrıca yine bu yaz hiçbir şey yapmadım maalesef. Sizce neler yapmalıyım? Seneye biraz saçma olacak ama PC toplamayı düşündüğümden seneye tekrar yapabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
9.sınıfta çöptüm, matematik sınavından 05 almıştım. 10.sınıfta 83'e 100 aldım. Halledilebilir. Öyle deli gibi de çalışmamıştım.

Harıl harıl çalışmana gerek yok günlük, haftalık ve aylık konu tekrarları yapın. İşlediğiniz konulardan sorular çözmeniz yeterli olacaktır.

Dostum bu sınıflarda cok calısırsan ileri donemlerde calısma istegin kacar, gencliginin tadını cıkar ama dersleri de salma 11'de baslarsın calısmaya.
Hocam teşekkürler,peki seneye yazın mi başlamalıyım yoksa dönem başlayınca mı ? İyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…