9. sınıfı tekrar etmek

fypio21

Femtopat
Daha fazla  
Bu sene 9. sınıftan 10. sınıfa geçeceğim 9. sınıfı tamamen tekrar etmek istiyorum okul 9 Eylül'de açılacak yani şu anda çalışmak için 50 günüm var günde 5-6 saat çalışmayı düşünüyorum sizce tamamen bitirebilir miyim bitiremez isem sadece sayısalı bitirebilir miyim teşekkürler.

9. sınıfsın fazla zorlama kendini tatiline bak.Günde yarım saat tekrar bile fazla gelir bence.

Bu kadar yüklenmene gerek yok okul başladığında herkes zaten konuları unutmus olacak. Öğretmenler genelde pekiştiriyor başta.

1 ayda bitirirsin o çalışmayla da bu kadar zorlamanın ne anlamı var.. 10. sınıfsın hayatını yaşa, bu yıllar geri gelmeyecek. Tabii hiç çalışma demiyorum ama şuan erken gibi. 11'de asılmaya başlarsan zaten sıkıntı çıkmaz.

Temelim yok ama belirtmeyi unutmuşum

Hocam tatilin tadını çıkarın. Bende 10.sınıfa geçtim ve 9.sınıf konuları çok basit. Sonradan rahat halledilir. 11'de çöp olur. Günde 5-6 saat abartmışsın bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…