9. sınıfta 1. sınav notları çok kötü

wiquart

Centipat
Katılım
27 Ocak 2022
Mesajlar
28
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba sevgili Technopat halkı, ben bu sene 9. sınava geçtim ve 3 dersten kaldım. Şu anlık bu normal mi yoksa bende mi bir sorun var? Aileme belge getireceğime söz verdim ve şu an ortalamam 56. Derslerde arada katılan sessiz birisiyim hocalar sözlüme yüksek girer mi? Bir de derste kitap okumayı düşünüyorum. Hocalar ne gibi bir davranışta bulunur? Sözlüme ne gibi etki yapar? Sevgilerle görüşmek üzere.
 

Şu an nasıl kaldın acaba daha 1 sınav olundu.
 
Dersine çalış, kitabı tatilde okursun. Başarabileceğini düşünüyorum. Büyük gelişim gösterirsen hocaların da sözlü notlarını yüksek verecektir. Belge almak hala senin elinde, ona göre tercihini yap. Ya pes edeceksin ya da her şeye rağmen yapacağım diyeceksin.
 
Lisede sözlüler ortalamana çok etki ediyor 2. sınavlarda 65 civarına getirebilirsen sözlülerle rahat 70 üstüne çıkarsın.
 
Hocam okuldan okula değişir. Bende 9. sınıfım sınavlarımız bitti.

1 sınav olundu derken dönemin ilk sınavları yeni bitti demek istemiş ilk sınavlarda 50 altı alırsan kalmıyorsun ders ortalaman 50 altında olursa kalıyorsun o dersten.
 
Ortalaman çok kötü, meslek lisesi mi?
 
Merak etme bende zamanında 9. sınıfta tarih,fizik,matematik ten kalmıştım. Edebiyatı geçsen bi de ortalamanı 50 üstü yapsan yeter.
 
1 sınav olundu derken dönemin ilk sınavları yeni bitti demek istemiş ilk sınavlarda 50 altı alırsan kalmıyorsun ders ortalaman 50 altında olursa kalıyorsun o dersten.

Anladım, benim kafa gitmiş yine
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…