Learxy Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 425 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2022 #1 Meslek lisesi 9. sınıfım. Matematik ve biyoloji hariç diğer dersleri yapabiliyorum. Matematik ve biyoloji düşük gelirse sınıfta kalır mıyım?
Meslek lisesi 9. sınıfım. Matematik ve biyoloji hariç diğer dersleri yapabiliyorum. Matematik ve biyoloji düşük gelirse sınıfta kalır mıyım?
zifrxdia Megapat Katılım 28 Ağustos 2017 Mesajlar 287 Yer Charming, San Joaquin County, California Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Legal Owner of Teller&Morrow Automotive 31 Ekim 2022 #2 Learxy dedi: Meslek lisesi 9. sınıfım. Matematik ve biyoloji hariç diğer dersleri yapabiliyorum. Matematik ve biyoloji düşük gelirse sınıfta kalır mıyım? Genişletmek için tıkla... Genel ortalaman 50 üzeri olur ve edebiyattan geçersen hiçbir sıkıntı olmaz diye biliyorum.
Learxy dedi: Meslek lisesi 9. sınıfım. Matematik ve biyoloji hariç diğer dersleri yapabiliyorum. Matematik ve biyoloji düşük gelirse sınıfta kalır mıyım? Genişletmek için tıkla... Genel ortalaman 50 üzeri olur ve edebiyattan geçersen hiçbir sıkıntı olmaz diye biliyorum.
Learxy Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 425 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2022 #3 T zifrxdia dedi: Genel ortalaman 50 üzeri olur ve edebiyattan geçersen hiçbir sıkıntı olmaz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ ol kral.
T zifrxdia dedi: Genel ortalaman 50 üzeri olur ve edebiyattan geçersen hiçbir sıkıntı olmaz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ ol kral.