9. sınıfta 2 kere kalmak

harex123

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben 9.sınıfta 2 kere kaldım ve örgün eğitim hakkım bitti MESEM'e geçmeyi düşünüyorum binamızın altında mobilyacı var ve çırak arıyor yaz boyunca mobilyacı da çalışıp yaz tatili bittiğinde MESEM'de mobilyacı bölümünü seçmeyi düşünüyorum. Sizce mantıklı mı ve para da lazım PS5'ya da güzel bir masaüstü sistem dizmeyi düşünüyorum sizce yapmalı miyim?

Eğer böyle bir imkan var ise yapabilirsin.

Başka seçenek yok gibi zaten ama yinede sen bilirsin, bana göre güzel olur kendi paramla sistem dizmek.

Kardeşim kusura bakma da 9. sınıfta nasıl 2 kere kaldın.

Aslında sorumluluk sınavları var, dersten kaldığın zaman kaldığın derse tekrar sınavına girme şansın var.
Birçok şey olmuş olabilir kanka hasta olmuştur okula gidememiştir devamsızlıktan kalmıştır vesaire vesaire bende 2 dersten kalıp geçiyorum

Aslında sorumluluk sınavları var, dersten kaldığın zaman kaldığın derse tekrar sınavına girme şansın var.
3 dersten fazlaysa kalıyosun direkt çok saçma, ve 10. sınıfta 6 dersten kalma hakkın oluyor madem hakkım yükseliyor neden sınıfta bırakıyorsunki yani.ç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…