9. sınıfta 2 kere kalmak

3 dersten fazlaysa kalıyosun direkt çok saçma, ve 10. sınıfta 6 dersten kalma hakkın oluyor madem hakkım yükseliyor neden sınıfta bırakıyorsunki yani.ç
4 dersten kalıp kaldım 1 ders daha geçsem geciyodum dersin hocası 47 ortalamasıyla bıraktı

4 dersten kalıp kaldım 1 ders daha geçsem geciyodum dersin hocası 47 ortalamasıyla bıraktı
Benim matematikçi sene boyu yüzüme güldü çok iyi performansın vesaire cart curt geçersin rahat demişti, 1.sınavım 43 2. 53 gelmişti 46.75te bıraktı benide bırakmasa sorumlu olmayacaktım..

3 dersten fazlaysa kalıyosun direkt çok saçma, ve 10. sınıfta 6 dersten kalma hakkın oluyor madem hakkım yükseliyor neden sınıfta bırakıyorsunki yani.ç
Okul ile görüştünüz mü? Belki yönetim kurulu tarafından değişiklik olabilir.

Hocam bu saatten sonra notlar vesaire zaten idareye girilmiştir şu kaldı şu geçti diye bence

Aslında benim bildiğim kadarıyla yönetim tarafından toplantı oluyor ve geçiyordu üst sınıfa.

Lise son sınıfta iken, karne günü bir çocuk kalmıştı devamsızlıktan. Karne günü devamsızlığını değiştirmişlerdi.

ŞÖK kararı filan vardı ondan mı bahsediyorsunuz

Hayır yönetim kurulu tarafından. Okulun yöneticileri ve belirli hocaları toplanıyor ve karar veriliyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…