9. sınıfta 3 dersten kalınca sınıfta kalınır mı?

kwartz

Centipat
Daha fazla  
9. sınıf değilim, sanırım 9. sınıflar için kalmak farklılık gösteriyormuş. Kimya'dan kaldım, fizik ve Almanca'dan hocalar sözlüleri 50-55 girmezse kalacağım büyük ihtimalle. Gireceklerini sanmıyorum. 3 dersten kaldım diyebiliriz. 3 dersten kalırsam sınıfta kalır mıyım dostlar?

Son düzenleme:

Hayır sorumluluğa kalırsın. 4 dersden kalırsan sınıfta kalırsın.

Ortalaman 50'nin altında ise sorumlu geçersin diye biliyorum.

Genel ortalama mı ders ortalaması mı?

Sorumluluk sadece edebiyat için değil mi?
Edebiyat zorunlu ders olduğu için sadece edebiyattan kalsan bile sorumlusun. Fakat 3 dersten kaldığın zaman seneye o 3 dersin sorumluluğunu vererek geçmek zorundasın. Bu sene 3 dersten kaldın eğer seneye de 3 dersten kalırsan 10. sınıfta tekrar yapıyorsun.

11. sınıftayım zaten. Moderatör neden anlamadığım bir şekilde başlığı 9. sınıf yapmış.

11. sınıftayım zaten. Moderatör neden anlamadığım bir şekilde başlığı 9. sınıf yapmış.
Anladım, o zaman kaç dersten kaldığın fark etmiyor. Eğer genel ortalaman 50'nin üstündeyse her türlü geçiyorsun.

11 sınıfım meslek lisesi 3 ders den zayıf var kalırmıyım geçer miyim?
Kaldığınız derslerde zorunlu ders varsa onun sorumluluğunu vermeniz gerekir. Sene sonu ortalamanız 50'nin üstünde olursa geçersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…